Jysk spilsucces med stor international succes kommer i dag også til Nintendo!

Del

Den Aalborgensiske anmelderroste spilsucces Arcadia Fallen har nydt kæmpe stor succes i både Danmark og udlandet siden det udkom til PC i vinters og udkommer nu også til Nintendo Switch i dag!

Spil rollen som en ung alkymist lærling, der ufrivilligt er bundet til en ulovlig ånd. Pludselig bliver de trukket ind i en krig mellem menneskeheden og magi, og de må slutte sig til en gruppe usandsynlige helte for at undgå deres egen undergang og forhåbentlig redde verden undervejs.

"Det har været utroligt svært at lave et spil, der handler om intimitet, og man kan ikke vide, om det er lykkedes, før spillerne selv kan opleve spillet. Modtagelsen indtil videre har været overvældende, og vi har allerede hørt fra spillere, der har grinet og grædt under spillet. Det er en sådan lettelse ikke bare at håbe, men at vide, at man har lavet noget så specielt", siger Daniel Svejstrup Christensen, udviklere hos Galdra Studios

Arcadia Fallen er et nordisk inspireret fantasy-spil, hvor rollespil og personlige udtryk er i højsædet. Spillet har en personlighed, der kan tilpasses, og et dialogsystem, der giver spillerne mulighed for at forme deres personlighed, mens de spiller. Vil du være genert? Modig? Eller den, der altid fortæller vittigheder? Tilbring tid sammen med de mange ledsagere, der følger dig på din rejse, hvoraf du kan indgå romantik med fire af dem (LGBTQ+-venlige), og hvis romantik ikke er din ting, kan du danne meningsfulde og dybe platoniske forhold med alle.

Spillerne skal også finpudse deres evner som alkymist for at løse kriser og hjælpe deres ledsagere. Disse gåder er nemme at lære, men svære at mestre, og de, der bruger tid på at blive eksperter i alkymister, kan bruge det til at ændre historiens gang.

Spillet indeholder mere end 4,5 timers fuldt ud indtalt dialog af talenter som Sarah-Nicole Robles (Luz fra The Owl House; Encanto) og Sean Chiplock (Persona 5; Genshin Impact), med stemmestyring af Philip Bache (Life Is Strange; Skyrim).

Arcadia Fallen vil være tilgængeligt på Nintendo eShop kl. 15.00 i dag.

Se den fantastiske trailer på https://www.youtube.com/watch?v=NrGRl1PIfSc 

Følg @arcadiafallen og besøgt arcadiafallen.com for flere nyheder.

Om Galdra Studios
I løbet af deres sidste år på universitetet blev Galdra Studios grundlagt af tre venner med forskellige færdigheder og en fælles passion for spil og deres fortællinger. Daniel og Mette havde forsket i interaktive fortællinger i spil under deres studier, og sammen med Jesper, søgte de efter at bringe deres nye idéer om at skrive historier ud til verden. Deres kandidatafhandling blev prototypen til Arcadia Fallen, og i løbet af sommeren efter deres eksamen blev Galdra Studios oprettet. Siden oktober 2018 har Daniel og Mette arbejdet fuldtid i Galdra Studios med henblik på at færdiggøre og udgive Arcadia Fallen i 2021.

Billeder

Information om PR Nordic

PR Nordic
PR Nordic
Njalsgade 76
2300 København S

https://prnordic.com/

Følg pressemeddelelser fra PR Nordic

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PR Nordic

Spilsuccess fra Aalborg høster stor opmærksomhed og ros i udlandet5.4.2022 08:15:00 CEST | Pressemeddelelse

Aalborg - den 5. april 2022 - Historien om det Aalborg producerede computerspil Arcadia Fallen er i den grad historien om "det lille lokomotiv der kunne". Siden det Aalborgensiske spil udkom til PC tilbage i november, har Arcadia Fallen indenfor sin genre, været det mest omtalte spil til dato på verdensplan. Ligeledes har spillet også været et af de mest omtalte danske spil i nyere tid i udlandet. Flere medier har udover flotte anmeldelser også tildelt den danske success Arcadia Fallen priser og hæder, der roser spillet til skyerne. Arcadia Fallen er efterfølgende udkommet til Nintendo Switch, hvilket har givet et yderligere skub, da Nintendo koncernen selv valgte at tildele spillet ekstra god fokus. Fremtiden vil også kigge i retning af mulig udgivelse til yderligere spilplatforme.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum