Danske Spil A/S

Jyde vinder 10 millioner kroner i Lotto

Del

En heldig hobrogenser ramte lørdag de syv rigtige vindertal i Lotto og kan se frem til at få sat en milliongevinst ind på bankkontoen.

10.000.000 kroner. Så mange penge vandt en Lotto spiller lørdag aften, da der blev trukket lod i Lotto.

”Efter sådan en lørdag aften må det være en skøn søndag morgen at vågne op til. Med en præmie på 10 millioner kroner kan den heldige Lotto vinder udleve mange af sine drømme og ønsker og gøre dagligdagen lidt sjovere. Der skal lyde et kæmpestort tillykke herfra”, siger Pernille Mehl, direktør i Danske Lotteri Spil.

Spilleren, der har købt sin vinderkupon i Superbrugsen Hobro, var alene om at ramme den rigtige talkombination, og det udløser en milliongevinst.

Danske Spil har endnu ikke hørt fra den heldige vinder.

Det er tredje gang i år, at en spiller fra Mariagerfjord Kommune bliver millionær i Lotto.

Millioner til Thisted og Horsens
Hobrogenseren var ikke den eneste jyde, som havde noget at glæde sig over lørdag aften. To andre jyder kan nemlig også kalde sig millionærer efter Lotto trækningen.

Begge vandt på Lottos Millionærgaranti, hvor der hver uge trækkes lod om 2x1 million blandt alle spillede rækker. Man kan altså blive millionær, selvom man har nul rigtige tal.

Den ene kommer fra Thisted og har købt sin Lotto kupon i Kvix på Østerbakken 12, mens den anden vinder, der har spillet med via et PLUS abonnement, er fra Horsens.

Spilleren, der har købt sin vinderkupon i Thisted, har endnu ikke henvendt sig til Danske Spil.

Danske Spil ønsker de tre nye Lotto millionærer et stort tillykke.

Vindertal:
9, 12, 14, 19, 21, 22, 33

Tillægstal:
36

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum