VIA University CollegeVIA University CollegeVIA University College

Justitsminister åbner Danmarks største animationsfestival

Del

Mandag d. 24. september 2018 kl. 17 åbner Justitsminister Søren Pape Poulsen Danmarks største animationsfestival i Viborg, som får mere end 28.000 besøgende, og al presse er hermed inviteret.

Viborg Animation Festival (VAF) er Danmarks største festival for animation.

Animation har udviklet sig til at være en del af Viborgegnens stærke identitet. Derfor glæder det VAF-organisationen at kunne invitere til endnu en manifestion af dette til den officielle åbning af Viborg Animation Festival 2018, mandag 24. september 2018 på det gamle museum på Hjultorvet i Viborg.

Åbningstalen holdes af: Formand for Det Konservative Folkeparti, justitsminister Søren Pape Poulsen og Borgmester i Viborg Kommune Ulrik Wilbek

Fransk animation er temaet for årets festival og efter selve åbningen, kan man opleve udstillingen "French Kiss" og møde de ypperste franske animationskunstnere, som VAF-organisationen er pavestolte over at kunne præsentere lige her i Viborg.  

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Festivaldirektør Morten Thorning

Vedhæftet: Officiel plakat for VAF 2018, Officiel plakat for French Kiss Udstilling samt Invitation til pressen (inkl. program for åbningen af Viborg Animation Festival 2018)

Nøgleord

Kontakter

KONTAKT:
Communication officer Anne Mette Bakkegaard, The Animation Workshop/Viborg Animation Festival, for aftale om interviews med talere, kunstnere, projektledere mm. på Tlf. 87 55 49 10 - mail: anmb@via.dk.

Billeder

Officiel plakat for French Kiss Udstillingen på Viborg Animation Festival 2018. Credit: Louis Thomas
Officiel plakat for French Kiss Udstillingen på Viborg Animation Festival 2018. Credit: Louis Thomas
Download

Vedhæftede filer

Links

Information om VIA University College

VIA University College
VIA University College
Hedeager 2
8200 Aarhus N

87 55 00 00http://via.dk/

VIA er en professionshøjskole med ca. 19.000 studerende og 2.100 medarbejdere.

VIA udbyder over 40 forskellige professionsbacheloruddannelser til blandt andet ingeniør, lærer, pædagog, designer, sygeplejerske, bygningskonstruktør, filmanimator, socialrådgiver, fysioterapeut og bioanalytiker. Desuden tilbyder VIA en lang række efter- og videreuddannelser.

Følg pressemeddelelser fra VIA University College

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra VIA University College

VIA-forsker bliver leder af nyt nationalt sprogcenter11.9.2018 14:34pressemeddelelse

Hanne Wacher Kjærgaard bliver leder for det nye Nationale Center for Fremmedsprog i Vestdanmark. Centeret er en del af regeringens højt prioriterede sprogstrategi for 2018-2022, som daværende uddannelses- og forskningsminister Søren Pind lancerede sidste år. Hanne Wacher Kjærgaard er ph.d. og kommer fra en stilling som lektor på professionshøjskolen VIA University College, hvor hun blandt andet har forsket i at forbedre engelskfaget i folkeskolen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum