Aabenraa Kommune

Justering af besøgsrestriktioner på sociale botilbud

Del

Social- og Indenrigsministeriet har givet Aabenraa Kommune besked om at justere reglerne for besøg på alle sociale botilbud beliggende i Aabenraa Kommune.

Beboerne på sociale botilbud kan fra i dag, tirsdag 22. december, få besøg af tre forskellige pårørende i deres egen bolig – dog kun to ad gangen. Det er en lille lempelse af de regler, som var gældende indtil i dag, hvor det kun var to pårørende, der kunne besøge beboeren i dennes bolig.

- Jeg har fuld forståelse for, at det kan være forvirrende med de mange ændringer i reglerne for besøg, der besluttes af de nationale sundhedsmyndigheder. Men vi mener også, at vi har pligt til at give besked, så snart vi får påbudt enten at lempe eller stramme reglerne for besøg, så pårørende har mulighed for at planlægge deres besøg bedst muligt, siger social- og sundhedsdirektør Karen Storgaard Larsen om justeringen, der træder i kraft i dag 22. december.

Yderligere regler for besøg gælder som hidtil, og de pårørende er orienteret om justeringen.

Kontakter

Social- og sundhedsdirektør, Karen Storgaard Larsen, tlf.: 30 68 85 91; e-mail: kslar@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum