Danske Spil A/S

’Julemanden’ havde Lotto-million med til kvinde fra København – så ringede hun straks til køkkenfirmaet

Del
Kvinde fra København vinder 1.000.000 kroner i Lotto – og køber fluks nyt køkken, nyt klædeskab og flere andre ting til hjemmet. ”Jeg er ikke typen, der kun køber et par nye sutsko, det her er jo once in a lifetime!”

Hun indrømmer gerne, at hun egentlig er for gammel til den slags, men da hun vandt en million kroner i Lotto på selveste juleaften, måtte en kvinde fra København lige genoverveje, om hun tror på julemanden.

”Ja, det gør jeg nok lidt alligevel,” griner hun, da hun skal fortælle om den klart største julegave, hun fik tilbage i december.

Kvinden havde spillet Lotto den 24. december, og der var i første omgang ikke udsigt til gevinst, men den kom så i anden omgang, da kvindens kupon blev udtrukket som den ene vinder af Millionærgarantien.

”Så ringede jeg til Danske Spil og sagde ’nu siger du noget godt til mig, ikke?’ Og så svarede manden ’Joh, det gør jeg: Du har vundet en million’. Det er en fed fornemmelse,” fortæller kvinden

Da kvinden havde lagt røret på, måtte hun lige sunde sig et øjeblik og vænne sig til at være millionær. Det vænnede hun sig dog hurtigt til:

”Pengene? De er allerede brugt,” griner hun med et smittende grin.

”Jeg har haft besøg af en køkkenmand og fået tegnet nyt køkken. Og et nyt indbygget klædeskab til soveværelset - sådan et skab koster jo kassen! – og nye senge og ny sofa,” remser kvinden op.

”Og så skal min forældre have lidt, for de er gået på pension, og lidt rejser skal der vel også til, og måske en cykel,” fortsætter hun.

Hun lyder som en kvinde, der er i fint humør, og det er hun bestemt også.

”Jeg er så heldig, at jeg ikke skylder noget væk, så alle pengene kan gå til det, jeg har lyst til. Hvis noget trænger til at blive skiftet ud, så skifter jeg det ud. Jeg er ikke typen, der kun køber et par sutsko, det her er jo once in a lifetime. Mine penge, de bliver brugt!” understreger hun, før hun forsigtigt tilføjer:

”Og så gemmer jeg også lidt på en konto.”

Om Lotto:

- Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.

- Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker.

- Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum