Julelys og julehovedstad, amerikansk madfestival og svømmeevent i havnen: 9 ansøgere får del i genopretningspuljen på 3,1 million

Del

Københavns Kommune modtog 17 ansøgninger til runde to af genopretningspuljen for erhvervslivet. De er nu vurderet, og 9 ansøgere får del i puljen.

Juleudsmykning og åbning af julehovedstaden, amerikansk madfestival i Carlsberg Byen, vintersvømme-event i Københavns Havn og omstilling af byens restaurationsbranche til grøn og klimavenlig.

Der er nogle af de aktiviteter og projekter, som bliver gennemført i november og december. De bliver en realitet med støtte fra Københavns Kommunes genopretningspulje, som skal hjælpe et trængt erhvervsliv efter coronakrisen.

Det er anden og sidste del af puljen, der netop er uddelt, og 9 ansøgere får del i de sidste 3,1 million kroner.

”Jeg glæder mig over, at københavnere og besøgende i alle aldre nu kan få endnu flere spændende oplevelser i vores by, der bliver fyldt med liv og lys i den mørke vintertid”, siger beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard.

”Jeg er imponeret over de mange gode forslag, vi har modtaget i ansøgningerne. Det viser, at der er stor vilje til at få gang i vores by igen, og det kommer både københavnere, turister og erhvervslivet til gode”.

10 millioner til en levende by
Med fordelingen af de sidste 3,1 million kroner er hele Københavns Kommunes genopretningspulje på i alt 10 millioner nu uddelt.

Puljen skal gå til at lave bl.a. arrangementer, fester og festivaler med det formål at hjælpe det københavnske erhvervsliv med at komme stærkt igen efter coronanedlukningen.

I første runde, der blev udmøntet i juni, blev der sendt ca. 7 millioner afsted til 16 forskellige ansøgninger.

Københavns Kommunes genopretningspulje blev vedtaget som en del af årets overførselsforhandlinger.

Økonomiforvaltningen og Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen administrerer puljen, og det er Økonomiudvalget, der afgør, hvordan pengene skal fordeles.

Genopretningspuljen støtter aktiviteter, der bidrager til at hjælpe københavnske virksomheder eller brancher ud af coronakrisen. Aktiviteterne skal være klart definerede, og de skal afholdes i 2021.

Pressekontakt
Mkkel Thastum: 24525115

Nøgleord

Information om Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Københavns Kommune Beskæftigelses- og IntegrationsforvaltningenFølg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum