Thisted Bryghus

Julekalender fra Thisted Bryghus revet væk

Del

32.000 eksemplarer af BRYGMESTERENS JULEKALENDER med ialt 768.000 øl fra Thisted Bryghus, er i år revet væk på rekordtid.

32.000 eksemplarer af BRYGMESTERENS JULEKALENDER med ialt 768.000 øl fra Thisted Bryghus, er i år revet væk på rekordtid.

Og selvom bryggeriet bliver bestormet af kunderne, er der ikke flere tilbage på bryggeriet.

- vi er noget overraskede over den enorme succes, vores julekalendere har fået. Vi startede for 15 år siden, hvor 4.000 danskere købte julekalenderen, og i dag melder vores kunder stort set udsolgt landet over. Det er en dejlig julegave at få i midten af november, siger Bryggeridirektør Aage Svenningsen.

Han afviser, at det umiddelbart er muligt at efterkomme den enorme efterspørgsel.

- der er 24 forskellige øl i julekalenderen, og vi kan ikke umiddelbart efterkomme efterspørgslen af logistiske og produktionsmæssige årsager, selvom vi gerne ville, siger Bryggeridirektør Aage Svenningsen.

Thisted Bryghus har dog sendt to nye juleøl på gaden op til jul, nemlig Skt. Gertrud og Christmas Bock samt en ny Fadlagret LimfjordPorter - øllets Gentleman og signaturøl fra Thisted Bryghus.

- så der er rig mulighed for at få "smagen af Thy" på julebordet, siger Aage Svenningsen.


Nøgleord

Kontakter

Yderligere information:
Bryggeridirektør Aage Svenningsen, tlf. 4024 2522

Billeder

Information om Thisted Bryghus

Thisted Bryghus
Thisted Bryghus
Bryggerivej 10
7700 Thisted

4024 2522http://www.thisted-bryghus.dk

A/S Thisted Bryghus har vundet prisen som Årets Bryggeri i 2015, 2016 og 2017.

A/S Thisted Bryghus blev i 1902 stiftet på baggrund af det fallerede Thisted Aktiebryggeri.

Som aktieselskab afholder bryghuset hvert år generalforsamling, hvilket kaldes "Den 4. højtid" i Thy. Mere end 1000 aktionærer samles hvert år i Thy Hallen, til en orientering om årets gang på det lokale bryghus. Et arrangement der bl.a. gør Thisted Bryghus aktier ekstremt attraktive.

Følg pressemeddelelser fra Thisted Bryghus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Thisted Bryghus

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum