Esbjerg Kommune

Julegaver på vej til beboere på plejehjem

Del

Alle beboere på Esbjerg Kommunes plejehjem kan igen i år se frem til en flot julegave fra Lida og Oskar Nielsens Fond.

Foto: Colourbox.
Foto: Colourbox.

Lida og Oskar Nielsens Fond forsøder igen julen med en flot julegave til hver enkelt beboer på Esbjerg Kommunes plejehjem.

- Julen er hjerternes fest og en tid, hvor vi tænker ekstra meget på hinanden. Derfor vil vi også gerne i år give beboere på alle plejehjem i Esbjerg Kommune en julegave og på den måde være med til at glæde de ældre på plejehjemmene, siger Ove Brinck Sørensen fra Lida og Oskar Nielsens Fond.

Formand for Sundhed & Omsorgsudvalget i Esbjerg Kommune, Olfert Krog, glæder sig på beboernes vegne over gaverne fra fonden:

- Jeg vil gerne sige en stor tak til Lida og Oskar Nielsens Fond, som også i år har valgt at glæde beboerne på alle vores plejehjem med en julegave. Det sætter vi stor pris på. Gaven er et lyspunkt, som er med til at skabe ekstra livskvalitet for de ældre på plejehjemmene. Det er samtidig et rigtigt godt eksempel på, hvordan vi sammen med borgere, frivillige, fonde og andre samarbejdspartnere skaber rammerne for det gode liv her i vores kommune, siger formand for Sundhed & Omsorgsudvalget, Olfert Krog.

Ove Brinck Sørensen og Nina Bosé Bojsen fra Lida og Oskar Nielsens Fond overrækker de første julegaver på plejehjemmet Hedelund i dag, fredag den 17. december 2021. Overrækkelsen af gaver sker ved en lille højtidelighed, som holdes lukket, kun for plejehjemmets beboere.

Kontakter

Olfert Krog, formand for Sundhed & Omsorgsudvalget, Esbjerg Kommune, tlf. 29 88 01 45

Arne Nikolajsen, direktør, Fritid Sundhed & Omsorg, Esbjerg Kommune,
tlf. 23 47 71 28

Ove Brinck Sørensen, Lida og Oskar Nielsens Fond, tlf. 40 25 69 11

Billeder

Foto: Colourbox.
Foto: Colourbox.
Download

Links

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er landets femtestørste by og Danmarks EnergiMetropol. Vi har sat ambitiøse klimamål og går forrest i den bæredygtige udvikling, hvor byen spiller en central rolle for hele Europas grønne kurs.

I Esbjerg Kommune er pionerånd og viljen til fremdrift en del af DNA'et, og der er ikke langt fra idé til handling. Vores nye mål for Esbjerg er at blive et fyrtårn inden for oplevelser og kultur. Her er allerede masser af spændende muligheder, og nu sætter vi turbo på, så endnu flere får øje på Esbjerg.

Danmarks ældste by, Ribe, ligger i Esbjerg Kommune, og her emmer det af kultur og charme, lige som stationsbyen Bramming er populær og driftig. Samtidig nyder Esbjerg Kommune godt af en perlerække af aktive landsbyer med stærke fællesskaber.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Nu kan internationale tilflyttere se frem til at blive betjent lokalt i Esbjerg, når de skal have opholdstilladelse, CPR-nummer eller skattekort10.8.2022 10:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Et mangeårigt ønske fra Esbjerg Kommune og hele Vestjylland er nu gået i opfyldelse. Styrelsen for International Rekruttering og Integration har netop meddelt, at Esbjerg får et internationalt borgerservicecenter (ICS), som kommer til at betjene 7.000 - 10.000 internationale borgere. Centret bliver placeret på Esbjerg Rådhus.

Hunderup Sejstrup lægger sidste hånd på fælles solcelleanlæg3.8.2022 11:48:39 CEST | Pressemeddelelse

Hunderup Sejstrup går med nyt solcelleanlæg forrest i den grønne omstilling. Som det første lokalsamfund indgik landsbyen i 2021 en klimasamarbejdsaftale med Esbjerg Kommune. En aftale, som skal støtte lokalsamfundet i at få realiseret deres klimadrømme og bidrage til kommunens ambition om at blive CO2-neutral i 2030. En af drømmene var et stort, 400 kilowatts solcelleanlæg, og den drøm er nu blevet til virkelighed. Lokale frivillige monterede tirsdag den 2. august de sidste paneler i anlægget.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum