Esbjerg Kommune

Julegaver på vej til beboere på plejehjem

Del

Alle beboere på Esbjerg Kommunes plejehjem kan igen i år se frem til en flot julegave fra Lida og Oskar Nielsens Fond.

Foto: Colourbox.
Foto: Colourbox.

Lida og Oskar Nielsens Fond forsøder igen julen med en flot julegave til hver enkelt beboer på Esbjerg Kommunes plejehjem.

- Julen er hjerternes fest og en tid, hvor vi tænker ekstra meget på hinanden. Derfor vil vi også gerne i år give beboere på alle plejehjem i Esbjerg Kommune en julegave og på den måde være med til at glæde de ældre på plejehjemmene, siger Ove Brinck Sørensen fra Lida og Oskar Nielsens Fond.

Formand for Sundhed & Omsorgsudvalget i Esbjerg Kommune, Olfert Krog, glæder sig på beboernes vegne over gaverne fra fonden:

- Jeg vil gerne sige en stor tak til Lida og Oskar Nielsens Fond, som også i år har valgt at glæde beboerne på alle vores plejehjem med en julegave. Det sætter vi stor pris på. Gaven er et lyspunkt, som er med til at skabe ekstra livskvalitet for de ældre på plejehjemmene. Det er samtidig et rigtigt godt eksempel på, hvordan vi sammen med borgere, frivillige, fonde og andre samarbejdspartnere skaber rammerne for det gode liv her i vores kommune, siger formand for Sundhed & Omsorgsudvalget, Olfert Krog.

Ove Brinck Sørensen og Nina Bosé Bojsen fra Lida og Oskar Nielsens Fond overrækker de første julegaver på plejehjemmet Hedelund i dag, fredag den 17. december 2021. Overrækkelsen af gaver sker ved en lille højtidelighed, som holdes lukket, kun for plejehjemmets beboere.

Kontakter

Olfert Krog, formand for Sundhed & Omsorgsudvalget, Esbjerg Kommune, tlf. 29 88 01 45

Arne Nikolajsen, direktør, Fritid Sundhed & Omsorg, Esbjerg Kommune,
tlf. 23 47 71 28

Ove Brinck Sørensen, Lida og Oskar Nielsens Fond, tlf. 40 25 69 11

Billeder

Foto: Colourbox.
Foto: Colourbox.
Download

Links

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum