OnlinePartners

Julefrokostsæsonen melder snart sin ankomst – har du styr på slipset?

Del

Julefrokoster ligger ikke kun i december. De starter tidligere og tidligere, for at man kan være sikker på, at alle kan komme med til festlighederne. Det betyder dog også, at du allerede nu skal have støvet julefrokost-outfittet af og fundet det fine slips frem – hvis du altså har et slips?

Slipset er for mange mænd uundgåeligt, når der skal dresses lidt ekstra op til de årlige julefrokoster. Det kan dog være svært at finde det rigtige slips. Ofte er et enkelt slips faktisk ikke engang nok til at dække dig ind i hele julefrokostsæsonen. En udvidelse af udvalget kan derfor være en nødvendighed.

Hvem er festlighederne sammen med? – Tilpas slipset til anledningen

Julefrokoster kan tage mange forskellige drejninger, alt efter hvem der skal med til festen. Det kan derfor også have en betydning for, hvad du skal have på – deriblandt også dit slips.

En julefrokost med arbejdet, med familien og med vennerne er eksempler på tre forskellige julefrokoster, hvor din påklædning vil være vidt forskellig. Tænk derfor over, hvilken udstråling du viser med dit slips, når du skal til en bestemt julefrokost.

Arbejder du på en formel arbejdsplads, er det højest sandsynligt også en mere formel julefrokost, der bliver stablet på benene. Det skal dit slips selvfølgelig matche. Et silkeslips i en neutral farve kan være en rigtig god løsning til de formelle anledninger.

Er der tale om en julefrokost med familien, er det typisk knap så formelt. Her har du lidt flere muligheder. Det kan for eksempel være et strikket slips, hvor du mikser det med en skjorte og en cardigan udover.

Er det en julefrokost med vennerne, der står for døren, er der mulighed for at gribe det lidt sjovere an. Her kan du vælge de traditionelle og sjove juleslips med julemotiver. Du kan også gå helt enkelt til værks. Det afhænger af, hvilke forventninger der er til julefrokosten.

Slipset skal passe til – og ikke omvendt

Mange mænd glemmer at overveje, om slipset egentlig passer til dem. At slipset passer til skjorten, er ikke ensbetydende med, at det passer til vedkommende, der skal bære det. Det er derfor vigtigt, at du kigger på, om slipset passer til dig.

Det er både bredde, længde og farve, der skal vurderes for at finde det ideelle slips. Generelt siges det, at bredskuldrede mænd også skal vælge de brede slips, mens de smalle mænd netop skal vælge smalle slips.

Er du en forholdsvis smal mand, vil et bredt slips netop fremhæve det på en uheldig måde. Slipset vil kort sagt fylde meget på din krop. Vælger du i stedet et smalt slips, vil dit udtryk være mere i harmoni og balance. Du vil derfor stå betydeligt skarpere.

Når vi taler om længden på slipset, er det lidt i samme boldgade. Er du forholdsvis høj, skal du også have et langt slips, der passer til din højde. Er du derimod i den lave ende, skal du også have et kortere slips.

Farven har også en stor betydning. Vi er alle sammen krydret med hver vores hudtone. Kombinationen af din hudfarve og farven på dit slips skal derfor også være i harmoni. Nogle hudtoner passer for eksempel bedst med kolde farvenuancer, mens andre passer bedre med varme farvenuancer.

En god huskeregel er at holde slipset op mod ansigtet for at se, om det passer til dig. Når du har fundet et, der passer, kan du efterfølgende finde en skjorte, der også harmonerer med denne farve. Med disse få regler er du bedre i stand til at finde det rigtige slips til enhver julefrokost, der står for dagen.

Information om OnlinePartners

OnlinePartners
OnlinePartners
Fredensgade 7
6000 Kolding

71 99 10 50https://www.onlinepartners.dk/

Følg pressemeddelelser fra OnlinePartners

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OnlinePartners

Maler-trends anno 2019: Danskerne hylder den ”grønne” maling7.10.2019 12:57:10 CESTPressemeddelelse

Hvert år venter danskerne spændte på, hvordan den nye modescene og de nye modetrends kommer til at se ud inden for bolig og interiør. Og i år er bestemt ingen undtagelse. Boligeksperterne og danskerne har talt: Der skal ”grøn” maling på husets vægge i 2019. Og her henvises der både til farven grøn og til den bæredygtige medbetydning af ordet grøn. Det handler blandt andet om at male boligen på en klimavenlig, etisk og sundhedsmæssig korrekt måde.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum