Danske Spil A/S

Ju-huu-uul! Til og fra-kortene er tilbage!

Del

Danske Spil har lyttet til folket og bringer et af de mest populære skrabekort tilbage efter års fravær. Fra og med i år kan man atter sætte små Til og Fra-skrabekort på julegaverne under træet – og denne gang kan de være dobbelt så meget værd som normalt.

I år bliver det igen muligt at vinde i julegaveræset, allerede inden du flår papiret af pakken. Danske Spil har nemlig valgt at genindføre en populær klassiker, som har været vældigt savnet siden julen 2019.

Til og fra-skrabekortene er tilbage. Og det er de simpelthen, fordi folket har krævet at få dem igen.

Ved julen 2020 havde Danske Spil valgt at udelade dem fra sortimentet, da man i stedet indførte ’Den Store Julekalender’ – og det gik så ud over lillebror, der måtte lade livet.

Men der havde Danske Spil gjort regning uden jule-vært, for danskerne kunne ikke undvære de små kort, der kunne sætte ekstra kolorit på tante Odas hjemmestrikkede, bløde pakker.

Telefonstorm og Facebook-pres

Det førte både til en masse telefonopkald fra kunderne og sågar til oprettelsen af en Facebook-gruppe, der krævede de populære kort genindført.

Men nu kan danskerne altså tage det roligt – for kortene er tilbage. Et sted, hvor nyheden helt sikkert får folk til at ånde lettet op, er hos Danske Spils kundeservice, hvor man særligt i tiden op til den søde juletid har talt rigtig meget med kunder, som savnede de populære pap-lapper.

”Det er ikke en overdrivelse at sige, at vi er blevet kimet ned hver december, siden vi til julen 2020 valgte ikke at sælge Til og Fra-kortene. Det har simpelthen været et folkekrav fra både kunder og forhandlere, at vi skulle genindføre de små populære Quick-kort. Og det gør vi nu. Vi lægger os fladt ned og erkender, at det var nok en fejl at stoppe med dem i første omgang, så med andre ord, fra alle os hos Danske Spil til alle jer juleglade danskere: Værsgo, Til og Fra-Quickskrab er tilbage,” siger Malene Mølgaard, administrerende direktør i Danske Lotteri Spil.

Til og fra fakta

Quicks Til og Fra-kort har været en del af Danske Spils julesortiment ad flere omgange. Første gang var tilbage i 1994. Sidste gang Til og fra-kortene var en del af sortimentet var i 2019.

Julesortimentet er derfor udvidet til hele fem lodder i år. Julekalender, Pakkejagt, Den store julekalender, Juletræ og Til og fra-kort.

Til og fra-kortene koster 10 kroner stykket – og som et plaster på såret til dem, der har savnet dem, er hovedpræmien i år fordoblet, så man kan vinde 10.000 kroner.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum