PwC

Jonas Hald Johansen fra Coop Danmark A/S kåres som Årets Rising Star 2021

Del

Årets unge talenter med potentiale til at blive næste generation af CFO’er er kåret, og blandt årets to vindere er Jonas Hald Johansen fra Coop Danmark A/S. Prisen blev overrakt ved eventet ‘CFO’ens Agenda’ 2021 hos PwC i Hellerup.

Årets Rising Star 2021: Jonas Hald Johansen fra Coop Danmark A/S
Årets Rising Star 2021: Jonas Hald Johansen fra Coop Danmark A/S

Jonas Hald Johansen er 33 år og blev i 2020 ansat som VP Business Finance i Coop Danmark A/S efter lidt over 6 år i ISS A/S, hvor han bl.a. var Director for Strategi & Transformation i Nord- og Sydamerika med bopæl i USA og efterfølgende Head of Group Business Finance i Danmark. I ISS A/S var han involveret i mange projekter inklusiv turnarounds, restruktureringer, strategi samt M&A-transaktioner, og han har dermed skabt stor værdi for virksomheden. 

I sin nuværende rolle hos Coop Danmark A/S har Jonas Hald Johansen ansvaret for en afdeling med ca. 40 ansatte, som har fokus på FP&A, BI & Reporting, HQ Cost Controlling samt Business Controlling på tværs af forretningsenheder. 

“Jonas Hald Johansen kåres som en af dette års Rising Stars på grund af sine stærke finansielle kompetencer med fokus på business finance samt sin brede erfaringsbase,” hedder det i begrundelsen fra den uafhængige jury.

Jonas Hald Johansen har været ansat i Coop Danmark A/S siden oktober sidste år og er allerede i gang med et større effektiviseringsprogram. Han har stærke kompetencer både inden for både finance og management consulting, og denne kombination har bl.a. betydet, at han hurtigt steg til en VP Business Finance-position i den store organisation. Endvidere har han tidligere ledet alt fra små specialiserede teams til store teams bestående af 50+ medarbejdere, hvor hans ledelsesresultater fremhæves: 

“Jonas Hald Johansen har udvist særdeles gode resultater med talentudvikling ved hjælp af sin ledelsesstrategi: ”recruit, grow, flow”. Han har i forbindelse med sine ledelsesroller demonstreret stærke kommunikationsevner, hvor han har formået at styre kommunikationen på tværs af alle lag i organisationen og har med sine bare 33 år potentiale til at blive næste generation af CFO’er,” hedder det videre i begrundelsen fra den uafhængige jury. 

Jonas Hald Johansen er uddannet M.Sc. Finance fra Aarhus BSS i 2014. 

Priserne som Årets Rising Stars uddeles af PwC i samarbejde med Zeuthen Storm.

Oplev Årets CFO 2021 i interview med Cecilie Beck, når PwC inviterer til CFO’ens agenda den 26/5 kl. 15:00-17.45. Du kan bl.a også høre Kræn Østergaard Nielsen, CEO, Coop Danmark A/S, fortælle om sin rejse fra CFO til CEO og om det at overtage en ambitiøs klimaplan, der allerede er godt i gang, samt Lise Skaarup, CFO i Chr. Hansen A/S, der vil fortælle om virksomhedens arbejde med ESG.

Øvrige priser:
Ud over Jonas Hald Johansen blev også Anette Halmind, Director for Strategic Finance i Novo Nordisk A/S kåret som Årets Rising Star 2021, og prisen som Årets CFO 2021 gik til Anders Boyer, CFO for Pandora A/S.

Den uafhængige jury:  

• Anders Kronborg, CFO/EVP, LEO Pharma A/S

• Hans Carstensen, CFO/EVP, Egmont International Holding A/S 

• Tor M. Lønnum, CFO, Falck A/S

• Søren Westh Lonning, CFO, WSAudiology A/S

• Sisse Fjelsted Rasmussen, Group CFO, Stark Group A/S

• Mikael Storm Frederiksen, Partner, Zeuthen Storm

Billeder

Årets Rising Star 2021: Jonas Hald Johansen fra Coop Danmark A/S
Årets Rising Star 2021: Jonas Hald Johansen fra Coop Danmark A/S
Download

Information om PwC

PwC
PwC
Strandvejen 44
2900 Hellerup

51332378https://www.pwc.dk/

Om PwC
I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er ca. 2.500 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Globalt er vi over 280.000 PwC'ere i 155 lande, og i Danmark er vi markedsledende. Mød os over hele landet. Vi er der, hvor du er. 

Succes skaber vi sammen …  

 

 

 

Følg pressemeddelelser fra PwC

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PwC

PwC investerer i en omfattende modernisering af hovedkontor8.6.2021 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

I takt med genåbningen vender danskerne tilbage til deres arbejdspladser. De virtuelle møder kan ikke stå alene, og derfor investerer PwC nu i en omfattende modernisering af hovedkontoret på Strandvejen 44 i Hellerup. Det sker med et ønske om at skabe de bedste rammer for fremtidens arbejdsplads, der kan være med til at understøtte relationer til kolleger og kunder, kulturen og ikke mindst den enkelte medarbejders trivsel.