Dansk Skak Union

Jonas Bjerre International Mester i skak.

Del

Som den yngste dansker nogensinde har 13-årige Jonas Bjerre fra Skanderborg Skakklub i dag opnået titlen som International Mester. Den hidtidige rekord havde klubkammeraten Mads Andersen, der opnåede titlen som 15-årig.

Jonas Bjerre spiller i disse dage med ved DM i Svendborg og selvom der stadig mangler to runder, har han opnået at score sin 3. norm til til titlen International Mester. De to andre normer har Jonas scoret i Spanien, en i en turneringe i Murcia for to år siden og den anden i januar måned i Sevilla.

Jonas Bjerres hidtil største triumf opnåede han i sommer ved Europamesterskabet for juniorer, hvor han vandt aldersgruppen U-14. Ved DM i Svendborg ligger Jonas Bjerre lige nu som delt nummer 2.

"Med IM-titlen i hus forsætter Jonas Bjerre sin flotte udvikling. Næste mål må være at blive stormester. Vi ved ikke hvor langt op på verdensranglisten, han kan komme, men han er et helt unikt talent i dansk sammenhæng." fortæller Dansk Skak Unions formand Poul Jacobsen.

Nøgleord

Kontakter

Formand Poul Jacobsen 4083 3616 eller presseansvarlig Thomas Vestergård 2464 2862 samt på skak.dk

Billeder

Links

Information om Dansk Skak Union

Dansk Skak Union
Luneparken 25
6070 Christiansfeld

http://skak.dk

Dansk Skak Union blev stiftet i 1903. Fra en beskeden start omfattende nogle få jyske skakklubber er Unionen i dag en landsomfattende organisation med 219 klubber fordelt i alle større danske byer.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Skak Union

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.