Haderslev Kommune

Jomfrustien 28-34 nedrives hen over efteråret

Del

Nu starter nedrivningen af de resterende bygninger på Jomfrustien 28-34. Første etape skal være afsluttet inden 1. november, så der bliver plads til, at byggeriet af den nye biograf kan påbegyndes.

Fra den 29. september kører de store maskiner igen på Jomfrustien 28-34, når bygningerne på grunden skal rives ned. Første etape består af kontorlokaler og lejligheder i ejendommen på Jomfrustien 28 samt de to store lagerhaller på Jomfrustien 32. De bygninger skal være nede inden 1. november, så der bliver plads til at byggeriet af den nye biograf kan gå i gang.

Inden byggeriet kan gå i gang, skal Museum Sønderjylland - Arkæologi Haderslev undersøge grunden for fortidsminder, hvor man især håber på at finde rester af en af voldgravene fra det tidligere Hansborg Slot.

De resterende bygninger på grunden skal nedrives efterfølgende, og det arbejde skal være afsluttet inden 1. april næste år.

"Der er endnu ikke planer for, hvad den resterende del af grunden skal bruges til. Lige nu er arkitektkonkurrencen i gang for projektet om byudvikling og klimatilpasning på Jomfrustien, og når den er afgjort, kan vi begynde at opsøge nye muligheder", siger borgmester H. P. Geil.

Nedrivningen betyder, at de midlertidige p-pladser, der har været på grunden siden april i år, ikke kan anvendes efter den 29. september.Kontaktinformation:

Borgmester H. P. Geil, 21 69 64 71

Chefkonsulent ved Haderslev Kommune, Kurt Lopdrup, 74 34 17 20

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum