Ishøj Kommune

Johnny Hansen fra Kandis optræder i Ishøj

Del

Til den næste Senior Café i KULTURIUM MUSIKTEATER er gæstesolisten Johnny Hansen fra Kandis. Et hyggeligt eftermiddags arrangement den 26. februar med kaffe og kage for kun 85 kr.

Den 26. februar får Senior Café i Ishøj besøg af forsanger Johnny Hansen fra det populære danseband Kandis.

Senior Café er gennem årene blevet en fast del af programmet i KULTURIUM MUSIKTEATER i Ishøj. Disse arrangementer er opstået i et samarbejde med foreningen ”Ældre i Bevægelse”, og der er nu to eftermiddage om året med musik og dans i fire timer. Allan Steen er den faste kapelmester, som spiller op til dansen.

Cirka midtvejs i arrangementerne kommer en gæstesolist på scenen. Og denne gang får Senior Caféen altså besøg af Johnny Hansen.

Alle er velkomne – både med og uden dansepartner – der er plads til alle, og der vil altid være nogen at danse med. Arrangementerne starter altid kl. 14, der er kaffe på kanden og wienerbrød på fadene, og dette er der allerede betalt for i billetprisen. Herudover kan der købes diverse drikkevarer i baren under arrangementerne.

Johnny fejrer jubilæum

I 2018/2019 fejrer Johnny Hansen to jubilæer - et personligt jubilæum og et Kandis-jubilæum. I 2018 var det 35 år siden, at Johnny Hansen som 18-årig begyndte at turnére som guitarist i danseorkesteret Airport. Det var her, at spiren til Kandis blev født, og i januar 1989 stod Kandis for første gang på scenen til et enkebal på et hotel i Thisted – og med Johnny Hansen som forsanger. Det vil sige, at Danmarks populæreste band Kandis i 2019 kan fejre 30 års jubilæum.

En optræden med Johnny Hansen byder på et sandt overflødighedshorn af hits: Både Kandis-hits som 'En lille ring af guld', 'Skagens solnedgang', 'Det´ dit navn', 'Når jeg tænder lys i mørket', 'Flyv prinsesse' til andre kendte evergreens som 'Kærligheden brænder', 'Du er min øjesten','Volvo B18' og nogle af far Bjørns sange fra Bjørn & Okay.

Der er fortsat billetter til salg, men du skal skynde dig at handle i KULTURIUMs billetsalg eller på Ticketmaster.dk. Der er rabat til medlemmer af Ældre i Bevægelse og kunder med både sølv- og guldkort.

Kontakter

KULTURIUM MUSIKTEATER: tlf. 61 93 64 31

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum