Frederikshavn Kommune

Jobmesse: 1000 ledige parat til ansættelse

Del

Virksomhederne i Frederikshavn Kommune har brug for arbejdskraft, og nu får de muligheden for at finde den: Over 1000 ledige er klar til at finde en ny arbejdsgiver på en Jobmesse i marts

Sæsonarbejde, vikarjob, deltid, heltid. Uanset timetal, varighed eller branche, så er det nu muligheden er der. Hvis man som virksomhed har behov for at ansætte en eller flere medarbejdere i job i 2018, så deltag i Jobmessen i Frederikshavn, lyder opfordringen:

”Vi ved fra virksomhederne, at der er rift om arbejdskraften. Og til Jobmessen er der lejlighed til at møde de jobsøgende ansigt til ansigt. Samtidig har vi som samfund brug for at flere virksomheder tager et socialt ansvar. Derfor har det stor betydning, at man som virksomhed er åben over for at ansætte jobsøgende ledige, der måske ikke kan arbejde fuld tid, men hvor lysten og motivationen er i orden, eller hvor der er behov for et kompetenceløft i form af fx et truckcertifikat inden, de kan begynde i jobbet. Det vigtige er, at de jobsøgende er parate til at tage fat, og at de finder en virksomhed, der mangler netop deres kompetencer, så de kommer ind på arbejdsmarkedet igen. Vi håber, så mange virksomheder som muligt fra Frederikshavn Kommune deltager i Jobmessen, så der bliver sat handling bag ordene,” siger John Karlsson, formand, Arbejdsmarkedsudvalget, Frederikshavn Kommune.

Ansæt på stedet

Virksomhederne får en stand, hvor ledige kan komme forbi til en uforpligtende snak og præsentation af CV. Formålet er at så mange som muligt ”finder hinanden,” og hvis der undervejs er brug for at få afklaret spørgsmål, så er Jobmessens arrangør, Jobcenter Frederikshavn, lige ved hånden: medarbejderne står klar med faglig bistand, der kan hjælpe både virksomheder og jobsøgende på vej. De er på stedet i stand til at afklare de fleste spørgsmål om kursus eller anden opkvalificering, hvis en ledig jobsøger har et bestemt job i udsigt, for at sikre at virksomheder, der leder efter arbejdskraft ikke kommer til at gå forgæves:

”Vi gør det her for både virksomhederne og de ledige, fordi vi tror, at hvis virksomhederne får mulighed for at møde den rette kandidat, så vil de også kunne se hvordan vedkommendes kompetencer kan blive til en gevinst for virksomheden. Det kan være lige fra akademikeren der i den rette jobposition, kan være med til at skabe endnu flere arbejdspladser, til den rette ufaglærte medarbejder, der kan løse nogle af de opgaver, som udfordrer de faglærtes arbejdstid. Vi er hver dag i kontakt med mange virksomheder, hvor vi hjælper med at løse deres rekrutteringsudfordringer, men vi ved også, at mange virksomheder i en travl hverdag kan have svært ved at overskue, hvad der kan lade sig gøre med Jobcentrets hjælp. Derfor er Jobmessen baseret på det fysiske møde mellem virksomhed og jobsøger, så skal vi nok hjælpe med resten. For hovedsagen er, at vi får lavet de rigtige match mellem virksomhed og ledig jobsøger,” siger Mette Krog Dalsgaard, Jobcenterchef, Jobcenter Frederikshavn.

Jobmessen finder sted onsdag, den 14. marts 2018 i Arena Nord i Frederikshavn. Det er gratis at deltage, og virksomhederne får en standplads til rådighed, som de kan indrette efter behov.

Tilmelding på vs@frederikshavn.dk – deltagelse er efter først til mølle princippet. Spørgsmål er Steffen Larsen, 9845 7257, og Uffe Hansen, 6124 6967, klar til at besvare.

For yderligere oplysninger kontakt:

John Karlsson, formand, Arbejdsmarkedsudvalget, Frederikshavn Kommune, +45 6124 6909 

Mette Krogh Dalsgaard, Jobcenterchef, Frederikshavn Kommune, +45 2948 3170

Nøgleord

Information om Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune
Frederikshavn Kommune
Rådhus Allé 100
9900 Frederikshavn

98 45 50 00http://frederikshavn.dk/

Følg pressemeddelelser fra Frederikshavn Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Frederikshavn Kommune

Amerikansk virksomhed etablerer stort bæredygtigt værft i Frederikshavn15.3.2019 06:59:06 CETPressemeddelelse

Den amerikanske virksomhed Modern American Recycling Services, M.A.R.S., har besluttet at etablere sit første europæiske værft til genanvendelse af metal i Frederikshavn. Værftet på 280.000 kvadratmeter bliver verdens første værft opbygget helt fra bunden med det formål at nedbryde skrottede skibe og boreplatforme, så metallet kan genanvendes. I det moderne værft vil M.A.R.S. have et stærkt fokus på sikkerhed, bæredygtighed og miljø.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum