Globenewswire

Jobindex A/S

Del

Jobindex fortsætter stabil høj omsætning i 2. kvartal 2018

  • Jobindex omsatte for 164 mio. kr. i første halvdel af 2018
  • Driftsoverskuddet voksede til 48 mio. kr. i perioden
  • Evaluering af arbejdspladser er nyt værktøj i rekruttering

Jobindex koncernen kom godt igennem første halvår af 2018 med en samlet omsætning på 164 mio. kr. - en stigning på 5% i forhold til året før. Driftsoverskuddet voksede med 3% til 48 mio. kr.

I forlængelse af resultater og erfaringer fra halvåret valgte Jobindex i sidste uge at nedjustere forventningerne til hele året til en omsætning i niveauet 320 mio. kr. mod tidligere forventet 330 mio. kr. og et driftsresultat i niveauet 90 mio. kr. mod tidligere forventet 100 mio. kr. 

"Vi oplever en lidt svagere vækst end oprindeligt forudsat og har foretaget en mindre nedjustering, så resultatet for 2018 nu forventes at blive på samme niveau som i 2017", siger Kaare Danielsen, direktør for Jobindex. 

Jobindex sætter jobglæde på agendaen

Jobindex lancerer i denne måned en stor kampagne fokuseret på jobglæde: "Vi vil fremme jobglæden i danske virksomheder", siger Kaare Danielsen og forklarer at kampagnen er langsigtet: "Vi vil synliggøre arbejdspladser, der er gode til at skabe jobglæde i dagligdagen."

"Siden januar - hvor vi startede evalueringer af arbejdspladser - har vi opbygget et solidt datagrundlag, der stadigt vokser. Jobindex hjælper på den måde virksomhederne med at tiltrække de gode kandidater, og medarbejderne med at finde et job, de er glade for", slutter han. 

Yderligere oplysninger: direktør Kaare Danielsen, 20735010

Vedhæftet fil

Information om Globenewswire

Globenewswire
Globenewswire
Nikolaj Plads 6
1007 København K

+45 3377 0377http://globenewswire.com
DK