Tønder Kommune

Jobcenter Tønder inviterer til en ny runde jobdating

Del

Torsdag den 19. maj kan virksomheder og arbejdstagere igen tage på jobdating i Tønderhallerne

I februar 2022 deltog 20 virksomheder, og de medbragte over 50 ledige stillinger til Jobdating-arrangementet i Tønderhallerne.

Efter arrangementet meldte alle virksomhederne positivt tilbage og fortalte både om en god stemning til arrangementet og om velforberedte kandidater, hvilket resulterede i, at flere fik besat deres ledige stillinger.

"Derfor gentager vi nu succesen, så virksomheder og jobsøgende igen får muligheden for at mødes i ansigt til ansigt og finde ud af, om der er et personligt og fagligt jobmatch til de åbne stillinger, som virksomhederne medbringer", fortæller områdeleder, Kirsten Paysen Johansson.

Jobdating er for alle, uanset om man er ledig eller i arbejde. Der kan også være spændende jobmuligheder for studerende, der ønsker sig et studie- eller sommerferiejob, og for dem, der går med overvejelser om at gå i lære/voksenlære eller uddanne sig på anden vis.

Så søger du job eller medarbejdere inden for fuldtidsjob, deltidsjob, studiejob, fritidsjob og/eller lære-/elevplads, så kom til Jobdating 19. maj i Tønderhallerne.

Dørene åbner for de jobsøgende kl. 13 og lukkes kl. 16.

Virksomheder skal tilmelde sig Jobdating senest den 17. maj på toender.dk/jobdating.

Øvrige interesserede kan blot kigge forbi uden tilmelding.

Kontakter

Pernille Tindale, virksomhedskonsulent, Jobcenter Tønder: Mob: 51 46 73 04

Information om Tønder Kommune

Tønder Kommune
Tønder Kommune
Wegners Plads 2
6270 Tønder

+45 74 92 92 92https://www.toender.dk/

Følg pressemeddelelser fra Tønder Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Tønder Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum