Sparta Atletik og Motion

Jimmy troede, han skulle til Egypten - i stedet vandt han en bil

Del

Jimmy Søger fra Valby blev den glade vinder af den BMW i3, som Sparta Atletik & Motion sammen med BMW havde udloddet i forbindelse med klubbens mange løb i 2018.

Jimmy Søger fra Valby blev den heldige vinder af en spritny BMWi3. (Foto: Sparta)
Jimmy Søger fra Valby blev den heldige vinder af en spritny BMWi3. (Foto: Sparta)

Hvad der egentlig begyndte som en lidt trist onsdag for Jimmy Søger og hans familie i Valby endte med at blive en dag, de aldrig glemmer. For Jimmy, hans kone og deres to børn var taget i lufthavnen i den tro, at de skulle på en uges ferie til Egypten, men det viste sig, at de var taget i lufthavnen fire dage for tidligt.

”Det var jo lidt uheldigt, at vi havde taget fejl af dagene, og da vi så kom hjem fra lufthavnen igen, fandt vi ud af, at vores bil skulle laves for 9000 kroner. Ikke den bedste dag, men så ringede telefonen, og så ændrede det hele sig,” siger Jimmy Søger.

I den anden ende af telefonen var Sparta Atletik & Motions formand, Niels Jørgen Holdt, og han kunne fortælle Jimmy, at han via sin deltagelse i flere af Spartas motionsløb i løbet af 2018 havde vundet en BMW i3.

”Det kom selvfølgelig som en kæmpe overraskelse, og jeg havde ikke skænket det en tanke, at det var netop den dag, der blev trukket lod. Jeg vidste godt, at man kunne vinde en bil, men det var slet ikke derfor, at jeg sammen med fire venner havde tilmeldt mig de fire Nike test løb, hvoraf jeg kun løb de tre. Det gjorde vi, fordi vi godt kan lide at løbe disse løb,” siger Jimmy Søger, som til dagligt er skolelærer, og spiller en masse badminton.

”Jeg har spillet badminton, siden jeg var ni år, og i dag er jeg 41, så løb er kun noget, jeg gør med mine venner, fordi det er hyggeligt, og så er det jo fantastisk, at man så vinder en BMW. Nu er jeg jo næsten nødt til at løbe Telenor CPH Marathon til næste år, ” siger han.

Hos BMW Danmark er man glade for, at man tirsdag eftermiddag kunne aflevere en spritny BMW til den glade vinder, Jimmy. Mette Bøgeskov Lolholm, Corporate Communications Manager hos BMW Danmark, siger:

”BMW har i mange år samarbejdet med Sparta for at støtte de mange aktive danskere, der løber med i de forskellige løb. For at være en god løber kræver det kraft, udholdenhed og effektivitet. Præcis de egenskaber, kendetegner også vores biler. Vi ønsker Jimmy stort tillykke med den nye elbil. Vi er glade for at kunne bidrage til den gode køreoplevelse med denne BMW i3.”

Konkurrencen har været skruet sådan sammen, at man i løbet af året har kunnet samle lodder sammen i Spartas mange løb. Man fik et lod pr. 5 km, man havde løbet, så man eksempelvis fik otte lodder, hvis man gennemførte Telenor CPH Marathon. I alt var der 168.541 lodder med i lodtrækningen om den nye BMW i3.

Kontakter

Billeder

Jimmy Søger fra Valby blev den heldige vinder af en spritny BMWi3. (Foto: Sparta)
Jimmy Søger fra Valby blev den heldige vinder af en spritny BMWi3. (Foto: Sparta)
Download

Information om Sparta Atletik og Motion

Sparta Atletik og Motion
Sparta Atletik og Motion
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

35 26 69 00https://sparta.dk/

Sparta Atletik & Motion arrangerer op mod 20 løb årligt, heriblandt Telenor Copenhagen Marathon, Copenhagen Half Marathon og DHL Stafetten Kbh. 

I Sparta Atletik får børn og unge mulighed for at løbe, springe og kaste sig ud i atletikkens discipliner. Desuden udvælges unge talenter, som udvikles til at præstere deres absolut bedste.

Derudover kan man med Sparta Motion kombinere løbetræning med socialt samvær, og der er plads til løbeglade medlemmer på alle niveauer

Følg pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

Records fall at Copenhagen Marathon (Short version)19.5.2019 12:34:40 CESTPressemeddelelse

A line of records were all broken at Sunday´s Telenor Copenhagen Marathon. Not only did Jackson Kibet Limo smash the course record in the Danish capital with a winning time of 2:09,54 hours; the 30-year-old Kenyan also produced the fastest time ever on Danish soil, lowering the previous best set in Odense back in 2012 with nearly two minutes. In the women´s race, Ethiopia took the first three spots. The winner, Etalemahu Habtewold, covered the classic 42,195 km in a personal best of 2:29,29, thereby improving the course record from 2010. As with the men, this is also a new all-comer´s record. With 13.280 participants, the 40th anniversary edition of the race could as well register another record as the biggest marathon race in Denmark ever. 40th Telenor Copenhagen Marathon (IAAF Bronze Label) – 19th May Men 1. Jackson Kibet Limo, Kenya 2.09,54 – Course Record 2. Victor Kiplimo, Kenya 2:11,04 3. Gebre Roba Yadete Ethiopia 2:11,58 Women 1. Etalemahu Zeleke Habtewold, Ethiopia 2:29,29 – C

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum