Sparta Atletik og Løb

Jimmy troede, han skulle til Egypten - i stedet vandt han en bil

Del
Jimmy Søger fra Valby blev den glade vinder af den BMW i3, som Sparta Atletik & Motion sammen med BMW havde udloddet i forbindelse med klubbens mange løb i 2018.
Jimmy Søger fra Valby blev den heldige vinder af en spritny BMWi3. (Foto: Sparta)

Hvad der egentlig begyndte som en lidt trist onsdag for Jimmy Søger og hans familie i Valby endte med at blive en dag, de aldrig glemmer. For Jimmy, hans kone og deres to børn var taget i lufthavnen i den tro, at de skulle på en uges ferie til Egypten, men det viste sig, at de var taget i lufthavnen fire dage for tidligt.

”Det var jo lidt uheldigt, at vi havde taget fejl af dagene, og da vi så kom hjem fra lufthavnen igen, fandt vi ud af, at vores bil skulle laves for 9000 kroner. Ikke den bedste dag, men så ringede telefonen, og så ændrede det hele sig,” siger Jimmy Søger.

I den anden ende af telefonen var Sparta Atletik & Motions formand, Niels Jørgen Holdt, og han kunne fortælle Jimmy, at han via sin deltagelse i flere af Spartas motionsløb i løbet af 2018 havde vundet en BMW i3.

”Det kom selvfølgelig som en kæmpe overraskelse, og jeg havde ikke skænket det en tanke, at det var netop den dag, der blev trukket lod. Jeg vidste godt, at man kunne vinde en bil, men det var slet ikke derfor, at jeg sammen med fire venner havde tilmeldt mig de fire Nike test løb, hvoraf jeg kun løb de tre. Det gjorde vi, fordi vi godt kan lide at løbe disse løb,” siger Jimmy Søger, som til dagligt er skolelærer, og spiller en masse badminton.

”Jeg har spillet badminton, siden jeg var ni år, og i dag er jeg 41, så løb er kun noget, jeg gør med mine venner, fordi det er hyggeligt, og så er det jo fantastisk, at man så vinder en BMW. Nu er jeg jo næsten nødt til at løbe Telenor CPH Marathon til næste år, ” siger han.

Hos BMW Danmark er man glade for, at man tirsdag eftermiddag kunne aflevere en spritny BMW til den glade vinder, Jimmy. Mette Bøgeskov Lolholm, Corporate Communications Manager hos BMW Danmark, siger:

”BMW har i mange år samarbejdet med Sparta for at støtte de mange aktive danskere, der løber med i de forskellige løb. For at være en god løber kræver det kraft, udholdenhed og effektivitet. Præcis de egenskaber, kendetegner også vores biler. Vi ønsker Jimmy stort tillykke med den nye elbil. Vi er glade for at kunne bidrage til den gode køreoplevelse med denne BMW i3.”

Konkurrencen har været skruet sådan sammen, at man i løbet af året har kunnet samle lodder sammen i Spartas mange løb. Man fik et lod pr. 5 km, man havde løbet, så man eksempelvis fik otte lodder, hvis man gennemførte Telenor CPH Marathon. I alt var der 168.541 lodder med i lodtrækningen om den nye BMW i3.

Kontakter

Billeder

Download

Information om Sparta Atletik og Løb

Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

Sparta Atletik og Løb er Danmarks førende løbe- og atletikklub med 1500 medlemmer og en af Europas største løbsarrangører af events som CPH Half, CPH Marathon, DHL Stafetten København og Copenhagen Athletics Games.

Vi står desuden for den tekniske afvikling af store events såsom Royal Run, Tour de France Grand Départ og VM Halvmaraton i 2014.

Sparta Atletik og Løb er baseret ved Østerbro Stadion. Her driver vi Danmarks største atletiklub båret af et passionerede trænerstab og et inspirerende træningsmiljø fra børnenes sandkassehold til det højeste internationale eliteniveau.

I vores løbeafdeling tilbyder vi daglig løbetræning på mere end 20 forskellige træningshold. Her mødes, trænes og inspireres løbere på alle distancer og alle niveauer – fra nybegynderen og den sociale motionsløber til Danmarks allerhurtigste løbere.