Jesperhus

Jesperhus laver julekalender-app til børnene

Del

Der er lagt op til spænding og en lille smule gys, når Jesperhus åbner den første låge på årets julekalender på lørdag. Dr. Træls vil spærre HUGO inde i et bur !

Der er lagt op til spænding og en lille smule gys, når Jesperhus åbner den første låge på årets julekalender på lørdag. Dr. Træls vil spærre HUGO inde i et bur !
 
- Julekalenderen består af 24 afsnit af et lille juleeventyr, hvor skurken "Dr. Træls" vil ødelægge julen og sætte Jungledyret Hugo i bur. Den byder også på de andre karakterer kendt fra Jesperhus og derudover en ny Julesang. Der bliver elektronisk frigivet et nyt afsnit hver dag, og er i øvrigt helt gratis, fortæller direktør Peter Overgaard.
 
Det er Jesperhus´ eget forfatterteam, der har skrevet handlingen til julekalenderen.
 
- Sideløbende med julekalenderen på ”kalender-appen”, bliver der julehygget på Youtube, hvor Blomsterpigerne i Jesperhus klipper, klistrer og ser dagens afsnit hver dag i december frem til Jul, fortæller Peter Overgaard.
 
App’en ”Hugo´s Julekalender” er udviklet af Somatic og kan hentes både til IOS/Ipad/Iphone i AppStore samt til Android på Google Play - ganske gratis.
 
 

Nøgleord

Kontakter

Yderligere information:
Direktør Peter Overgaard, tlf. 4042 3701

Billeder

Information om Jesperhus

Jesperhus
Jesperhus
Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors

9670 1400http://www.jesperhus.dk

Jesperhus er en ferie- og forlystelsespark beliggende i Legind Bjerge udenfor Nykøbing Mors.

Den er i dag en af landets største ferieparker med flere end 200.000 gæster om året.

Jesperhus består af Nordeuropas største blomsterpark, der åbner Kristi Himmelfartsdag hvert år med en veteranbiludstilling med mellem 500-600 biler. Blomsterparken er fyldt med smukke blomster og dækker et otte hektar stort område. Her er der også HUGO Legeland, parkshows med HUGO og hans venner, Junglezoo og meget andet.

Herudover består Jesperhus af et kæmpe ferieområde med 650 campingenheder, 40 campinghytter, 103 hytter med eget bad og toilet, 10 feriehuse med bad og toilet- heraf flere tematiserede HUGO-hytter - kæmpe udendørs og indendørs HUGO Badeland, 4-D biograf, sports - og aktivitetshal, Piratkro med piratshow, et udfordrende mountainbike track og mange, mange flere aktiviteter inde og ude. Resort området starter sæsonen den 23. marts 2018.

Jesperhus har indgået aftale om brugen af figuren Jungledyret Hugo med Egmont, der ejer rettighederne. 

 

Følg pressemeddelelser fra Jesperhus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Jesperhus