Jesperhus

Jesperhus bygger nyt abe-land for millioner

Del

Jesperhus har de seneste tre år investeret et to-cifret millionbeløb i udvikling af publikumsfaciliteterne. Nu bygger man et seks millioner kroner dyrt indendørs eldorado for børnene : Zik & Zak´s Abeland.

Jesperhus har de seneste tre år investeret et to-cifret millionbeløb i udvikling af publikumsfaciliteterne. Nu bygger man et seks millioner kroner dyrt indendørs eldorado for børnene : Zik & Zak´s Abeland.
 
Det sker efter, at man testede en række ideer for gæsterne.
 
- vi spurgte vores godt 83.000 følgere på Facebook om, hvilke af tre forskellige forslag de gerne så, at vi realiserede. Og har var der ingen tvivl om, at et nyt indendørs legeland tematiseret over de populære figurer Zig og Zak, som ungerne kender fra bl.a. Hugo showene, var en klar vinder, siger direktør Peter Overgaard.
 
Tidligere i år tematiserede Jesperhus svømmehallen, der blev til Hugo´s badeland. Den satsning er blevet en kæmpesucces.
 
- derfor tror vi også på, og ikke mindst på baggrund af kundernes feedback, at Zik og Zak´s Abeland, vil blive lige så stor en succes, siger Peter Overgaard.
 
Seks millioner kroner dyrt byggeri
Endnu en figur er kommet til i Jesperhus´ univers nemlig ”rationaliserings- og vokseneksperten” Dr. Træls.
 
- han har fået en forrygende modtagelse blandt børnene, og derfor får han også plads i Zik & Zak´s Abeland, fortæller Peter Overgaard.
 
Det nye Zik & Zak´s Abeland får til huse til legehallen, der bygges om for godt seks millioner kroner. Ombygningen står færdig, når Jesperhus åbner for sæsonen igen til påske næste år.
 
Hele vinteren kan børnene følge byggeprojektet på Jesperhus´ Youtube kanal, hvor Hugo og vennerne vil følge projektet nøje.
 
 
Illustrationer:
Jesperhus

Nøgleord

Kontakter

Yderligere information:
Peter Overgaard, direktør Jesperhus, tlf. 4042 3701

Billeder

Information om Jesperhus

Jesperhus
Jesperhus
Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors

9670 1400http://www.jesperhus.dk

Jesperhus er en ferie- og forlystelsespark beliggende i Legind Bjerge udenfor Nykøbing Mors.

Den er i dag en af landets største ferieparker med flere end 200.000 gæster om året.

Jesperhus består af Nordeuropas største blomsterpark, der åbner Kristi Himmelfartsdag hvert år med en veteranbiludstilling med mellem 500-600 biler. Blomsterparken er fyldt med smukke blomster og dækker et otte hektar stort område. Her er der også HUGO Legeland, parkshows med HUGO og hans venner, Junglezoo og meget andet.

Herudover består Jesperhus af et kæmpe ferieområde med 650 campingenheder, 40 campinghytter, 103 hytter med eget bad og toilet, 10 feriehuse med bad og toilet- heraf flere tematiserede HUGO-hytter - kæmpe udendørs og indendørs HUGO Badeland, 4-D biograf, sports - og aktivitetshal, Piratkro med piratshow, et udfordrende mountainbike track og mange, mange flere aktiviteter inde og ude. Resort området starter sæsonen den 23. marts 2018.

Jesperhus har indgået aftale om brugen af figuren Jungledyret Hugo med Egmont, der ejer rettighederne. 

 

Følg pressemeddelelser fra Jesperhus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Jesperhus