Grakom

Jesper Jungersen er genvalgt som formand for GRAKOM

Del

På GRAKOMs netop overståede generalforsamling blev Jesper Jungersen, Aller Tryk, genvalgt som formand for GRAKOM – Kommunikationsindustrien. I de kommende år øges fokus yderligere på den grønne omstilling af kommunikationsindustrien og på at samle hele kommunikationsindustrien i en forening.

Fredag d. 29. april 2022 blev der i Odense afholdt generalforsamling i GRAKOM – Kommunikationsindustrien, hvor adm. direktør for Aller Tryk Jesper Jungersen blev genvalgt som formand. Jesper Jungersen har været formand for GRAKOM siden 2019.

”Jeg er stolt over fortsat at stå i spidsen for GRAKOM – en organisation i en rivende udvikling. GRAKOM får fortsat mange nye medlemmer særligt på bureau- og emballageområdet. Senere på året slutter vi os sammen med dff – Dansk Fotografisk Forening. Vi er efterhånden nået langt i vores bestræbelser på at samle hele kommunikationsindustrien, og det vil vi arbejde videre med de kommende år”, siger Jesper Jungersen, formand for GRAKOM.

GRAKOM har længe arbejdet på at styrke kommunikationsindustriens klima- og miljøprofil, og GRAKOM råder over nogle af de fremmeste eksperter på miljø- og klimaområdet i Europa. Blandt andet har GRAKOM været den drivende kraft i udviklingen af ClimateCalc, som kan klimaberegne tryksager. Over de kommende år vil GRAKOM udvikle ClimateCalc, så det både kan beregne fysiske og digitale kommunikationsløsninger.

”De kommende år sætter vi yderligere tryk på udviklingen af kommunikationsindustriens grønne omstilling. Vi vil blandt andet opruste i vores afdeling for ESG (Environmental, Social and Governance) og bæredygtig udvikling, så vi bevarer vores europæiske førerposition på det grønne område.”, siger Jesper Jungersen.

På generalforsamlingen blev Steen Rocatis, adm. direktør i Bording Danmark, og Esben Mols Kabell, CEO i Lasertryk.dk, også valgt ind i GRAKOMs bestyrelse.

GRAKOMs bestyrelse består af Jesper Jungersen (formand), Thomas Hedegaard Søby (næstformand), Rony Benattia, Søren Henriksen, Hanne Hørup, Claus Kunckel-Hansen, Palle Studsgaard Odgaard, Niels Rask, Jens Thurøe og Allan Werk, Steen Rocatis og Esben Mols Kabell.

 

Kontakter

Billeder

Information om Grakom

Grakom
Grakom
Møllekajen 7, 3. th
5000 Odense C

63 12 70 00https://www.grakom.dk/

Erhvervsorganisation for Kommunikationsindustrien

GRAKOM er erhvervsorganisation for kommunikationsindustrien. Det er organisationens formål at styrke udviklingsmulighederne og rammebetingelserne for medlemmerne, der tæller alt lige fra store industrivirksomheder til kreative enkeltmandsvirksomheder.

GRAKOM har siden 1875 varetaget erhvervets politiske interesser, inspireret med ny viden samt leveret værdiskabende service og rådgivning til medlemmerne. Organisationen rummer i dag omkring 700 produktions-, handels- og rådgivningsvirksomheder.

Følg pressemeddelelser fra Grakom

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grakom

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum