Niras A/S

Jens Brandt Bering udnævnt til direktør i NIRAS

Del

Jens Brandt Bering er ny direktør for forsyning i NIRAS. Han er overbevist om, at det er de strategiske partnerskaber i forsyningsbranchen, som får den grønne omstilling til at lykkes.

Jens Brandt Bering, 47, kom i oktober 2010 til NIRAS fra en stilling som afdelingsleder i ALECTIA.
Jens Brandt Bering, 47, kom i oktober 2010 til NIRAS fra en stilling som afdelingsleder i ALECTIA.

Fra den 1. juli 2020 stiller Jens Brandt Bering sig i spidsen for de mere end 300 eksperter i NIRAS, som rådgiver om vand, energi og affald. Som nyudnævnt direktør for virksomhedens samlede aktiviteter på forsyningsområdet skal han sikre en endnu højere grad af det tværgående samarbejde – både mellem fagligheder, geografier, kunder og partnere – som skaber gode, bæredygtige løsninger.

Jens Brandt Bering kom til NIRAS i 2010 fra en stilling som afdelingsleder i ALECTIA (som senere fusionerede med NIRAS). Siden har han været forretningschef med ansvar for medarbejdere fordelt mellem kontorer i Allerød, Holbæk og Næstved. På tærsklen til sit ti års jubilæum i NIRAS udnævnes han nu til direktør for Forsyning.

”Jeg har fornøjelsen af at arbejde sammen med en masse dygtige mennesker i den danske forsyningsbranche. Sammen gennemgår vi en spændende udvikling, og jeg er rigtig glad for at kunne fortsætte samarbejdet med kolleger og samarbejdspartnere i og uden for NIRAS. Jeg er overbevist om, at det er de strategiske partnerskaber i forsyningsbranchen, som skal få den grønne omstilling til at lykkes, siger Jens Brandt Bering.

”Der er en masse udfordringer, som vi skal løse sammen for at trække samfund og miljø i en mere bæredygtig, cirkulær og digital retning. Det er et vildt interessant og meget vigtigt arbejde,” siger han.

Driver den grønne omstilling fremad

Forsyningssektoren er med til at drive den grønne omstilling fremad mod nye løsninger, teknologier og partnerskaber. Det gælder både for samfundet generelt og i en virksomhed som NIRAS. Om udnævnelsen af Jens Brandt Bering siger adm. direktør Carsten Toft Boesen:

”Jeg ser forsyningsområdet som en styrkeposition for NIRAS, der virkelig har udviklet sig radikalt over de senere år. Vi lykkes med at tiltrække og udvikle solide fagfolk samt stærke projektledere, og vi vokser også internationalt. Med udnævnelsen af Jens er det min klare overbevisning, at vi skaber det bedst mulige grundlag for at fortsætte denne positive udvikling,” siger Carsten Toft Boesen.

Læs mere her.

Nøgleord

Kontakter

Jens Brandt BeringDirektør, Forsyning

2141 8303

Carsten Toft BoesenAdministrerende direktør

2141 8344

Billeder

Jens Brandt Bering, 47, kom i oktober 2010 til NIRAS fra en stilling som afdelingsleder i ALECTIA.
Jens Brandt Bering, 47, kom i oktober 2010 til NIRAS fra en stilling som afdelingsleder i ALECTIA.
Download

Links

Information om Niras A/S

Niras A/S
Niras A/S
Sortemosevej 19
3450 Allerød

+45 4810 4200https://www.niras.dk

NIRAS er en international rådgivende ingeniørvirksomhed. Vi har flere end 300 eksperter, som er beskæftiget inden for vand og forsyning. Til dagligt arbejder mange af disse som projektledere eller specialister på opgaver, der handler om at klimasikre Danmarks byer, bygge vandværker eller renseanlæg samt rådgive om vandløb, overfladevand mv. 

Følg pressemeddelelser fra Niras A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Niras A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum