Det Kongelige Teater

Jeg løber tager på Danmarksturné

Del

Efter kæmpe efterspørgsel kan stærk og inspirerende forestilling nu ses igen i hele landet

Jeg løber er baseret på journalist Anders Legarth Schmidts blog i Politiken om tabet af sin seks-årige datter til kræften. En rørende historie fra virkeligheden, som giver stof til eftertanke og sætter følelserne i brand.

Kort efter datterens død begynder Anders Legarth Schmidt at løbe. Han løber, og han kan ikke stoppe igen. For midt i sorgen, det tab og den uretfærdighed, der rammer ham, åbner løbet sig til en tilstand, hvor han føler sig let og fri og stærk. Hvor han kan trække vejret. Og hvor han måske kan komme tættere på sin afdøde datter.

Jeg løber gik både for totalt udsolgte sale på Det Kongelige Teater i efteråret 2017 og på den efterfølgende Danmarksturné, hvor forestillingen høstede stor ros og beundring hos anmelderne.

Pressen skrev:

"Jeg løber er på alle måder en stærk forestilling. Man bliver glad for at have set den, selv om man måske ikke umiddelbart bliver glad af at se den". /Berlingske

"Det er ikke bare en imponerende fysisk og dejligt radikal præstation, det er også det mest rytmiske stykke dramatik, jeg har set". /Politiken

Hovedrollen spilles af Anders Juul, der løber ni kilometer under hver forestilling. Der er ingen tvivl om, at Jeg løber er voldsomt teater, der rammer dybt i brystet og inspirerer.

Kunne man ikke få billetter sidste gang, så er chancen her nu!

Oplev Jeg løber i følgende byer:

Holbæk 1. oktober 2018 kl. 19.30

Køge 3. oktober 2018 kl. 20.00

Hørsholm 5. oktober 2018 kl. 19.00

Hjørring 8. oktober 2018 kl. 19.30

Aalborg 10. oktober 2018 kl. 19.30

Aalborg 11. oktober 2018 kl. 19.30

Aalborg 12. oktober 2018 kl. 19.30

Fredericia 14. oktober 2018 kl. 16.00

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Dobbelt guld og en sølvmedalje for Balletfestivalen: Have Kommunikation og Det Kongelige Teater modtager fornem international hæder17.8.2018 11:14pressemeddelelse

Vinderne af de eftertragtede Stevie Awards, også kendt som The International Business Awards, er netop blevet offentliggjort. Have Kommunikation har sammen med Det Kongelige Teater vundet tre priser – alle sammen for den stort anlagte Balletfestival 2018, der fandt sted i juni, og som i månederne op til fik alt fra bryggeriarbejdere til superligaspillere til at danse ballet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum