Det Kongelige Teater

Jeg løber på turné i Danmark

Del

Stærk og inspirerende forestilling kan nu opleves i det meste af landet

Jeg løber er baseret på journalist Anders Legarth Schmidts blog i Politiken om tabet af sin seks-årige datter til kræften. En rørende historie fra virkeligheden, som giver stof til eftertanke og sætter følelserne i brand.

Kort efter datterens død begynder Anders Legarth Schmidt at løbe. Han løber, og han kan ikke stoppe igen. For midt i sorgen, det tab og den uretfærdighed, der rammer ham, åbner løbet sig til en tilstand, hvor han føler sig let og fri og stærk. Hvor han kan trække vejret. Og hvor han måske kan komme tættere på sin afdøde datter.

Jeg løber gik for totalt udsolgte sale på Det Kongelige Teater i efteråret 2017, og høstede stor ros og beundring hos anmelderne.

Pressen skrev blandt andet:

- Jeg løber er på alle måder en stærk forestilling. Man bliver glad for at have set den, selv om man måske ikke umiddelbart bliver glad af at se den. /Berlingske

- Det er ikke bare en imponerende fysisk og dejligt radikal præstation, det er også det mest rytmiske stykke dramatik, jeg har set. /Politiken

Hovedrollen spilles af Anders Juul, der løber ni kilometer på scenen for hver forestilling. Der er ingen tvivl om, at Jeg løber er voldsomt teater, der rammer dybt i brystet og inspirerer.

Oplev Jeg løber i følgende byer:

Århus | 27. og 28. februar kl. 19.30

Randers | 1. marts kl. 19.30

Roskilde | 3. marts kl. 16.00

Thisted | 5. marts kl. 20.00

Haderslev | 6. marts kl. 20.00

Helsingør | 8. marts kl. 19.30

Rønne | 9. marts kl. 19.30

Læs mere om Jeg løber HER

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Programmet til Opera i det fri 20181.8.2018 08:00pressemeddelelse

Opera i det fri er et gratis tilbud til alle danskere og en mulighed for at opleve nogle af de største operaklassikere sunget af nogle af Danmarks bedste sangere i uformelle omgivelser. Fra den 10.-19. august kommer Opera i det fri rundt til seks danske destinationer. Det drejer sig om Brønderselv, Viborg, Esbjerg, Herning, Tranekær og slutteligt Bernstorff Slot i Gentofte. Det musikalske program består dels af uddrag fra den kommende sæsons forestillinger på Operaen, nogle af de store publikumsfavoritter og en smagsprøve på moderne opera. Her kan du læse, hvad du kan opleve på Opera i det fri 2018: Drot og Marsk af Peter A. Heise Ranes sang: Jens Christian Tvilum Figaros bryllup af Wolfgang Amadeus Mozart Via, resti, servita: Sine Bundgaard/Sofie Elkjær Jensen, Johanne Bock Hai già vinta la causa: David Kempster Crudel! Perché finora: Sine Bundgaard/Sofie Elkjær Jensen, David Kempster Eugen Onegin af Pjotr Tjajkovskij Kuda, kuda: Jens Christian Tvilum Porgy og Bess af George Gershwin

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum