Det Kongelige Teater

Jeg løber på turné i Danmark

Del

Stærk og inspirerende forestilling kan nu opleves i det meste af landet

Jeg løber er baseret på journalist Anders Legarth Schmidts blog i Politiken om tabet af sin seks-årige datter til kræften. En rørende historie fra virkeligheden, som giver stof til eftertanke og sætter følelserne i brand.

Kort efter datterens død begynder Anders Legarth Schmidt at løbe. Han løber, og han kan ikke stoppe igen. For midt i sorgen, det tab og den uretfærdighed, der rammer ham, åbner løbet sig til en tilstand, hvor han føler sig let og fri og stærk. Hvor han kan trække vejret. Og hvor han måske kan komme tættere på sin afdøde datter.

Jeg løber gik for totalt udsolgte sale på Det Kongelige Teater i efteråret 2017, og høstede stor ros og beundring hos anmelderne.

Pressen skrev blandt andet:

- Jeg løber er på alle måder en stærk forestilling. Man bliver glad for at have set den, selv om man måske ikke umiddelbart bliver glad af at se den. /Berlingske

- Det er ikke bare en imponerende fysisk og dejligt radikal præstation, det er også det mest rytmiske stykke dramatik, jeg har set. /Politiken

Hovedrollen spilles af Anders Juul, der løber ni kilometer på scenen for hver forestilling. Der er ingen tvivl om, at Jeg løber er voldsomt teater, der rammer dybt i brystet og inspirerer.

Oplev Jeg løber i følgende byer:

Århus | 27. og 28. februar kl. 19.30

Randers | 1. marts kl. 19.30

Roskilde | 3. marts kl. 16.00

Thisted | 5. marts kl. 20.00

Haderslev | 6. marts kl. 20.00

Helsingør | 8. marts kl. 19.30

Rønne | 9. marts kl. 19.30

Læs mere om Jeg løber HER

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum