Forsikring & Pension

”Jeg er kørt ind i min kones bil. Tror du forsikringen dækker?”

Del

Anne Garde Slothuus er ny forsikringsekspert hos Forsikringsoplysningen, hvor hundredtusindvis af danskere i 90 år har fået svar på stort set alt om forsikring – og det kan man stadigvæk få.

Forsikringsekspert Anne Garde Slothuus, Forsikringsoplysningen
Forsikringsekspert Anne Garde Slothuus, Forsikringsoplysningen

- Ja, det gør den, hvis der ellers er kaskoforsikring på bilen, siger Anne Garde Slothuus til spørgsmålet i overskriften.

- Husk dog, at I har valgt en selvrisiko. Så reparationsudgiften skal overstige den, før det giver mening at anmelde skaden til forsikringen, tilføjer hun.

- Den type spørgsmål får Forsikringsoplysningen ofte. Og så er det fantastisk at kunne hjælpe og række ud til forbrugerne med viden og gode råd om forsikring og forebyggelse af skader, siger Anne Garde Slothuus.

Hun har en særlig forkærlighed for bilforsikringer, men har desuden mange års erfaring med stort set alle forbrugerforsikringer – fra sin tidligere ansættelse i et forsikringsselskab - hvor hun også var klageansvarlig – som forsikringsekspert i Ankenævnet for Forsikring og som underviser på Forsikringsakademiet.

Øge viden og finansiel forståelse

Forsikringsoplysningen er en del af F&P – brancheorganisation for forsikring og pension. Udover at svare på forbrugerspørgsmål går arbejdet i Forsikringsoplysningen også ud på at øge forbrugernes finansielle forståelse og viden om skadeforebyggelse fx i forbindelse med indbrud, skybrud og storm.

Anne Garde Slothuus tager sig af forbrugerhenvendelser via telefon, brevkasse og mail, men hun tager sig også af pressehenvendelser og kommunikerer forsikringsoplysning og skadeforebyggelse på web og via sociale medier.

Spørgsmål til Forsikringsoplysningen?

Forsikringsoplysningen giver råd og vejledning om forsikringer. Det sker på et objektivt grundlag – på baggrund af fakta og ikke personlige holdninger.

- Man kan ringe på tlf. 41 91 91 91 (tirsdag – torsdag kl. 9-13)

- Sende en mail til fo@fogp.dk

- Eller gå ind på hjemmesiden, hvor der også er spørgsmål/svar:

Spørg om forsikring - få svar her (forsikringsguiden.dk)

90 år i forbrugernes tjeneste

F&P’s arbejde med at fremme forbrugernes finansielle forståelse er ikke nyt, men en del af en unik forbrugerhistorie. I 90 år har danskerne kunnet få svar på alle mulige spørgsmål om forsikring hos Forsikringsoplysningens konsulenter.

Oplysningsvirksomheden har udviklet sig i takt med forbrugernes måder at få informationer på. 

  • Forsikringsoplysningen så dagens lys i 1932 under navnet Assurandørernes Pressebureau, der orientererede om tidens varme forsikringsemner via pressen.
  • I 1950-erne blev oplysningen udvidet via et Forsikringshus i Ungdomsbyen i Rødovre, hvor ca. 50.000 skolebørn gennem årene nåede at blive undervist, bl.a. via brætspil om forsikring og tegnefilmen ”Hva’ for en risiko”.
  • I 1966 skiftede pressebureauet navn til Forsikringsoplysningen, som siden hen rettede sit fokus på den almindelige dansker. 

I 1970'erne åbnede Forsikringsoplysningen for henvendelse fra almindelige forbrugere, som vi kender det i dag. Og fra 70’erne var Forsikringsoplysningen i mange år fast element, når DR’s populære trafikradio gik i æteren, og der blev stillet lytterspørgsmål

 

Nøgleord

Kontakter

Jørgen Kjær Thomsen - pressetelefon 41919101

Billeder

Forsikringsekspert Anne Garde Slothuus, Forsikringsoplysningen
Forsikringsekspert Anne Garde Slothuus, Forsikringsoplysningen
Download

Links

Information om Forsikring & Pension

Forsikring & Pension
Forsikring & Pension
Philip Heymans Allé 1
2900 Hellerup

41919101http://www.forsikringogpension.dk

F&P er brancheorganisation for forsikrings- og pensionsselskaberne i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Brevkasse: Uvildige rådgivere fra Forsikringsoplysningen gør dine læsere klogere på forsikring14.6.2022 10:41:37 CEST | Pressemeddelelse

De fleste ved, at forsikringer er gode at have, men ved dine læsere, hvad der helt præcist gælder i enkeltsager? Har de fx styr på, om ulykkesforsikringen dækker, hvis man kommer til skade, mens man hjælper genboen med at klippe hæk? Hvad man skal være opmærksom på, hvis man har en dyr cykel og den bliver stjålet? Og om kaskoforsikringen dækker, hvis man en potentiel køber ikke kommer tilbage med bilen efter en prøvetur?

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum