Salling Group

Janusz Stroka ny landedirektør for Netto Polen

Del

Erfarne Janusz Stroka bliver ny landedirektør i Netto Polen. Markant vækst i Polen er en hjørnesten i Dansk Supermarked Groups fremtidige strategi, og ambitionen er at åbne 40 nye butikker om året fra 2020

Janusz Stroka tiltræder den 3. januar som ny landedirektør i Netto Polen. Han kommer dermed til at stå i spidsen for de planer, der er lagt for Netto Polen som et af Dansk Supermarkeds Groups centrale vækstområder.

– Janusz kommer til Netto med stor erfaring. Vores planer for Netto Polen er betydelige, og det har derfor været vigtig for os at finde en erfaren og dygtig leder som Janusz, der har haft adskillige nøglepositioner, hvorfra han bringer både stor kompetence og ekspertise. Janusz er samtidig født i Polen og har derfor en særdeles god forståelse af både kulturen og markedet, hvilket er væsentligt for os, siger Executive Vice President for Netto International, Michael Løve, om udnævnelsen af Janusz Stroka.

Janusz Stroka har senest fungeret som Divisional Director i REWE Group og har en stærk baggrund samt stor kundeforståelse gennem to årtiers ansættelse i ledende stillinger i flere forskellige lande, herunder Polen, Rusland og Ukraine.

Janusz Stroka skal i rollen som landedirektør medvirke til at accelerere udviklingen i Netto Polen. Ambitionen er bl.a. at åbne nye butikker i et højere tempo end hidtil, og målsætningen er, at Netto Polen skal åbne op til 40 butikker om året fra 2020 og fremad.

Den nye landedirektør selv ser frem til de nye udfordringer:

– Jeg ser meget frem til at blive en del af Dansk Supermarked Group og Netto International. Strategien for Netto Polen er særdeles ambitiøs, og det bliver derfor spændende at være med til at indfri strategien og målsætningerne. Ikke kun skal vi blive ved med at udvikle kvaliteten og udvalget af de gode produkter til lave priser, som kunderne kender Netto for, men vi skal også investere markant i både nuværende og nye butikker, og jeg glæder mig til at tage fat, siger Janusz Stroka.

- - - - - - 

CV, Janusz Stroka

  • 2018 -: Landedirektør for Netto Polen
  • 2014 - 2016: Divisional Director, REWE Group
  • 2011 - 2014: CEO, REWE Group Ukraine
  • 2010 -2011: COO, REWE Group Russia

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling og Wupti arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Flere end 50.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen, Sverige og Danmark servicerer hver uge 11 millioner kunder.

Fordi vi er 100 % ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 850 mio. kr. til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

I dag fjerner føtex 87 tons plastik fra hylderne – alternativerne er klar1.1.2019 06:00Pressemeddelelse

Fra i dag, tirsdag d. 1. januar, er alt engangsservice af plastik fjernet fra hylderne i alle føtex-butikker over hele landet. I stedet finder man blandt andet tallerkner, bestik og sugerør fremstilet af hvedestrå, bambus, sukkerrør, træ og papir. Dermed sparer føtex sammen med kunderne mere end 87 tons plastik om året. Bilka og Netto følger, og det betyder en besparelse på i alt over 300 tons plastik om året

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum