Gladsaxe Kommune

Jana Eger Schrøder ny Byudviklingschef i Gladsaxe

Del

Jana Eger Schrøder starter 1. september 2022 som ny Byudviklingschef i Gladsaxe Kommune.

Jana Eger Schrøder er Gladsaxes nye Byudviklingschef.
Jana Eger Schrøder er Gladsaxes nye Byudviklingschef.

Jana kommer med 20 års erfaring inden for byudvikling fra forskellige vinkler. Senest har hun været Afdelingsleder af Byplan og Byggesag i Egedal Kommune.

Hun har også erfaring fra COWI og Novo Nordisk som projektleder. Derudover har hun været Plan- og Miljøchef i Hvidovre Kommune samt teamleder i Københavns Kommune. Hun har også haft ansættelser i KL og By- og boligministeriet.

- Gladsaxe er som verdensmålskommune en foregangskommune inden for en bæredygtig udvikling og med ambitionerne om at skabe en grøn og levende by. Jeg ser meget frem til at bidrage til Gladsaxes udvikling som bæredygtigt bysamfund, hvor livskvalitet og byudvikling går hånd i hånd, siger Jana Eger Schrøder.

Jana er oprindelig uddannet cand.scient.soc. fra RUC.

I sin fritid står Jana på ski, vandrer og cykler. Hun interesserer sig også for fx fotografering, film og arkitektur.

Billeder

Jana Eger Schrøder er Gladsaxes nye Byudviklingschef.
Jana Eger Schrøder er Gladsaxes nye Byudviklingschef.
Download

Information om Gladsaxe Kommune

Gladsaxe Kommune
Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

39 57 50 00http://gladsaxe.dk

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der indarbejdede FN’s verdensmål i sin kommunestrategi. Med verdensmålene som ramme arbejder Gladsaxe for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed samt en grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt. Gladsaxe Kommune har ca. 69.000 indbyggere og grænser op til København, Gentofte, Lyngby-Taarbæk, Furesø og Herlev kommuner. 

Du kan læse mere om Gladsaxe Kommune på gladsaxe.dk.

Følg pressemeddelelser fra Gladsaxe Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gladsaxe Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum