Ishøj Kommune

Jan Schou hylder Sven Gyldmark

Del

Den populære revymand og skuespiller Jan Schou besøger Ishøj Kultur Café for at fremføre en hyldest-kabaret til komponisten Sven Gyldmark

Så er det atter blevet tid til Senior Café på Ishøj Kultur Café. Kom og deltag i en skøn eftermiddag, hvor den faste kapelmester Allan Steen styrer tangenterne, dansegulvet er klar, der er fadøl i hanerne og kaffe på kanden.

Dagens gæstesolist Jan Schou har sammensat en hyldest-kabaret til vor tids mest succesfulde populærkomponist Sven Gyldmark.

De fleste kan nok nynne med på de kendte sange som ”Er du dus med himlens fugle” og ”Hvem har du kysset i din gadedør?” Der bliver undervejs også plads til små historier og anekdoter om Sven Gyldmark.

Billetter, kaffe og kage

Arrangementet foregår onsdag den 28. februar kl. 14 i Ishøj Kultur Café. Som altid vil der være plads til en svingom, og prisen er inklusiv kaffe og kage.

Køb din billet på billetlugen.dk eller i Ishøj Kultur Café, Ishøj Østergade 28. Billetterne koster 80 kr. i forsalg.

Arrangementet løber af stablen i samarbejde med Ældre i Bevægelse, og derfor kan medlemmer af foreningen købe billetter til 65 kroner ligesom medlemmer af Kultur Caféens Venner og kunder med Guldkort.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum