Ishøj Kommune

Jan Hertz byder på rå og følsom standup

Del

I Ishøj Kulturcafé giver Jan Hertz den 21. marts kl. 19.30 standup-genren en dramatisk udtryksform med en selvbiografisk og morsom fortælling om de svære valg i livet

Situationer og mennesker har klæbet sig fast til Jan Hertz’ bevidsthed igennem et langt liv, og råt for usødet lægger han mere end 65 års rutsjebanetur frem for sit publikum. Et dramatisk, sensitivt, kontant og helhjertet livsdrama om konsekvenserne af træffe fra- og tilvalg. Jan Hertz genoplever lyslevende situationer, hvor publikum ”møder” bl.a. Ebbe Rode, John Price, Helle Virkner, Poul Bundgaard og Dronning Margrethe.

Forestillingen handler om en velopdragen ung mand i indre oprør mod den borgerlige opvækst. På et tidspunkt troede han, der skulle stå kirurg eller præst på visitkortet, men teatret var dragende  og  har altid ubevidst rumsteret som knirkende gulvbrædder i hans eget hus. 

Folkelig eller ej?

Forestillingen handler om at være ensom, og vekselvirkningen mellem at være social og være privat. Som teaterleder, instruktør og skuespiller har Jan måtte træffe mange valg, men han blev urolig, da omverdenen ville træffe valget: Du er folkelig! Det var han slet ikke - men i sin egenskab af teaterchef på Amager Scenen lærte han det på den direkte og ærlige måde: At se livet i øjenhøjde!

Billetter til denne forestilling i Ishøj Kultur Café koster 125 kr. og kan købes på Billetlugen.dk eller i Kultur Caféens billetsalg på Ishøj Østergade 28. Medlemmer af KulturCaféens Venner kan købe billet til 100 kr. og børn/unge under 25 år 50 kr.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum