Syddansk Universitet

Jan Hartvigsen fra SDU med i ny WHO-ekspertgruppe om rygsmerter

Del

WHO fokuserer i stigende grad på ikke-smitsomme sygdomme, og rygsmerter er nu blevet et officielt indsatsområde.

Under WHO’s Rehabiliteringsprogram har man derfor nedsat en 20 mand stor ekspertgruppe med repræsentanter fra alle seks WHO-regioner. Gruppen skal udarbejde WHO’s retningslinjer for behandling og rehabilitering af mennesker med kroniske rygsmerter: WHO’s Programme of Interventions for Rehabilitation Development Group for Low Back Pain. Det første (on line) møde i gruppen er allerede her den 27. maj, og arbejdet vil gå i gang straks derefter.

Professor og forskningsleder Jan Hartvigsen fra Institut for Idræt og Biomekanik, SDU, er blevet bedt om at indtræde i gruppen. Jan Hartvigsen har været professor på SDU i 13 år, og han er en af verdens højest rangerende forskere inden for smerter i muskler og led. Jan Hartvigsen har især forsket i årsagerne til, at så mange får problemer med ryggen, og hvordan vi bedst hjælper mennesker med rygsmerter til at leve et godt liv.  

Kontakter

For yderligere information, kontakt:

Jan Hartvigsen

Mobil: 60114522

Mail:jhartvigsen@health.sdu.dk

Billeder

Information om Syddansk Universitet

Syddansk Universitet
Campusvej 55
5230 Odense M

https://www.sdu.dk/

Følg pressemeddelelser fra Syddansk Universitet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Syddansk Universitet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum