Aabenraa Kommune

Jakob er Aabenraa Kommunes nye personalechef

Del

37-årige Jakob Kirkegaard, der kommer fra en stilling som fagchef i Tønder Kommune, er Aabenraa Kommunes nye personalechef fra 1. august.

Foto: Infoto
Foto: Infoto

- Jeg er utrolig glad for, at jeg har fået jobbet som ny personalechef. Jeg vil se frem til at bidrage til, at Aabenraa Kommune fastholder og udvikler sin position som en veldrevet og attraktiv kommune – såvel som arbejdsplads.

Sådan lyder det fra Aabenraa Kommunes nye personalechef fra 1. august, Jakob Kirkegaard. Han har i de seneste cirka 10 år arbejdet i flere forskellige stillinger i Tønder Kommune – senest som fagchef for Ung i Uddannelse, Kompetencecenter og AsylSyd.

- Jeg glæder mig til at blive en del af fællesskabet, lære organisationen at kende og være med til at præge udviklingen på personaleområdet, siger Jakob Kirkegaard.

Vicekommunaldirektør, Søren Lorenzen, ser frem til at arbejde sammen med den nye personalechef.

- Vi er meget tilfredse med at få en kompetent og erfaren leder som Jakob til stillingen som ny personalechef. Han kommer med de rette kompetencer, og vi glæder os til at byde Jakob velkommen i Aabenraa Kommune, siger Søren Lorenzen.

37-årige Jakob Kirkegaard er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har derudover en HD i Organisation og Ledelse fra Syddansk Universitet. Til dagligt bor han i Kolding med sin hustru og to børn.

Kontakter

Vicekommunaldirektør, Søren Lorenzen, tlf.: 23 72 03 11; slor@aabenraa.dk

Ny personalechef, Jakob Kirkegaard, tlf.: 29 17 02 56; e-mail: jk6@toender.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Billeder

Foto: Infoto
Foto: Infoto
Download

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum