Live Nation Denmark ApS

JAILBREAK ER KLAR MED FULDT PROGRAM I FÆNGSLET I HORSENS DEN 13. AUGUST

Del

JAILBREAK er et nyt stort musikevent i Fængslet i Horsens i Jylland, som lørdag den 13. august åbner dørene for heavyrock-fans i alle aldre. Her kan publikum opleve energisk rock’n’roll og hård tråd fra intet mindre end seks internationale og tre danske bands på en spændende og stemningsfuld koncertdag: SABATON, ACCEPT, HAMMERFALL, PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS, JESPER BINZER & BAND, STEVE’N’SEAGULLS, KING BUFFALO, ELECTRIC GUITARS og SKULLCLUB.

Eventet er blevet til i et samarbejde mellem Live Nation og Horsens & Friends – og ikke mindst med stærk opbakning fra lokale kræfter og stor tilslutning af frivllige, der allerede nu arbejder med at skabe rammerne for en fantastisk koncertdag i næste weekend.

JAILBREAK er et heldagsevent med et bredt udvalg af mad og drikke undervejs og mulighed for overnatning. Billetsalget går hurtigt i disse dage, og der er kun få billetter tilbage til campingområdet, så det gælder om at være hurtig, hvis man vil sikre sig de sidste teltpladser.

Det hele foregår i et fængsel, og derfor er det kun oplagt at give publikum mulighed for at opleve et vaskeægte escape room på dagen. Vi kan i samarbejde med Brooklyn Brewery præsentere ”The Break”, hvor det gælder om at slippe ud af en fængselscelle på tid – en oplevelse, der med garanti vil give deltagerne åndenød! Tilmelding foregår før eventet på inmate@jailbreak.dk.

Derudover leverer vi i samarbejde med Red Bull også sjov underholdning til de vovemodige (og ædru!) indsatte: Rappelling fra fjerdesalshøjde direkte ned i en indergård med helt autentisk fængselsstemning i løbet af hele dagen.

Om aftenen fredag den 12. august afholdes der sammen med den lokale musikfestival Boringhell og lokale metalforeninger et præevent på Platform K, der ligger i gåafstand fra JAILBREAKs campingområde. Her er der halv pris på entréen for alle med armbånd til JAILBREAK eller Boringhell, og tre bands med lokal forankring fyrer op under publikum fra scenen – Persecutor, Superloader og Plaguemace.

Læs meget mere på www.jailbreak.dk

Kontakter

Alle pressehenvendelser kan sendes til: jens@jailbreak.dk

Billeder

Links

Information om Live Nation Denmark ApS

Live Nation Denmark ApS
Live Nation Denmark ApS
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

35 25 41 00https://www.livenation.dk/

Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment-oplevelser. På verdensplan bliver det til + 40.000 årlige koncerter, +100 festivaler og mere end 500 millioner solgte billetter. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau med 70 engagerede medarbejdere der holder til på Frederiksberg Allé i København. Vi arrangerer alt fra mindre klubshows til stadionshows, vi arbejder primært med koncerter, men beskæftiger os også med comedyshows og musicals. Festivalerne COPENHELL, JAILBREAK og Heartland er ligeledes en del af Live Nation Danmark. I huset finder du også vores to danske Agenturer PDH Music og Luger Denmark, som arbejder med nogle af landets største artister. Vi ønsker at tilbyde vores gæster det bedste; både før, under og efter arrangementet med musik- og begivenhedsrige oplevelser man husker for livet.

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Gør klar til at blive suget ind i en verden af piratmetal, fantasy og badeænder når Alestorm indtager Falkoner Salen sammen med Gloryhammer, Windrose og Rumahoy.28.9.2022 17:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Alestorm (headliner): Alestorm har siden de udgav nummeret ’Heavy Metal Pirates’, indtaget metal-scenen med deres folkede piratmetal. Bandet albumdebuterede med ’Captain Morgan's Revenge’ (2008), som allerede året efter blev fulgt op af ’Black Sails At Midnight’. ’Back Through Time’ landede i 2011, og med udgivelsen af ’Sunset On The Golden Age’ (2014) fik bandet for alvor deres store gennembrud. De fortsatte succesen med ’No Grave But The Sea’ (2017) og senest har de været aktuelle med ’Seventh Rum of a Seventh Rum’ (2022).

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum