Iværksætterprisen 2016 til inOmega3

Del

Virksomheden inOmega3 i Tørring bliver den første modtager af Hedensted Kommunes iværksætterpris.

"Never give up" er et slogan, som ægteparret Lone Honoré og Anders Barlach gentagne gange i løbet af de senere år har måttet sige højt til hinanden.

For de to ildsjæle har med deres firma, inOmega3, i Tørring virkelig satset alt. Trods afslag fra banken og trods selv at have måttet afvise flere potentielle investorer har parret nu for alvor grund til optimisme.

I december sidste år fandt de det rigtige investor-match, en professionel bestyrelse er sammensat, og inden udgangen af juni i år er deres fiskeolie-produkt efter fire års hårdt arbejde endeligt færdigudviklet.

20 store kunder står på spring til at aftage produktet i Danmark, som er virksomhedens testmarked. Fra første kvartal næste år venter fire nye markeder i Asien.

Af torskelever udvinder de den sunde Omega-3 olie, som de udelukkende sælger videre til fødevareproducenter. Inden da er olien forarbejdet og forfinet til den bedste kvalitet.

InOmega3 beskæftiger i dag en håndfuld medarbejdere men regner med at vækste til minimum 17 medarbejdere inden 2020. Af samme grund er virksomheden i øjeblikket på jagt efter et nyt domicil i Hedensted Kommune.

Borgmester Kirsten Terkilsen overrækker Iværksætterprisen 2016 til Lone Honoré ved en prisfest i Spisegården i Løsning tirsdag 14. juni kl. 16-18.

Her er pressen meget velkommen til at deltage. Forhåndstilmelding senest mandag 13. juni kl. 12. til Anders Killmann Petersen, erhvervskonsulent Hedensted Kommune, tlf.: 24901852, mail: anders.k.petersen@hedensted.dk

OBS! Denne pressemeddelelse er klausuleret til tirsdag 14. juni kl. 16.

Kontakter

For mere information:

Lone Honoré, CEO inOmega3.

tlf.: 29418878, mail: info@inomega3.com

Information om Hedensted Kommune

Hedensted Kommune
Hedensted Kommune
Niels Espes Vej 8
8722 Hedensted

79 75 50 00http://www.hedensted.dk/

Følg pressemeddelelser fra Hedensted Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hedensted Kommune

Camilla Pedersen til start ved DM i Triatlon 25. juni i Juelsminde21.3.2017 14:22Pressemeddelelse

Den danske triatlet Camilla Pedersen har stået for et beundringsværdigt comeback efter en voldsom ulykke i 2013. Camilla går efter sejren, når hun til sommer stiller op ved DM i Triatlon i Juelsminde. Her skal hun og de øvrige triatleter svømme 1,9 km, cykle 90 km og løbe et halvmaraton. Camilla ved, hvad det vil sige at vinde. Hun har tidligere vundet flere EM og VM medaljer, samt som højdepunktet vundet en Ironman i 2015. ”Det er fantastisk, at Camilla Pedersen stiller til start i Juelsminde den 25. juni. Det er med til at give stævnet et stort løft, at Camilla er at finde på startlisten,” siger Anders Steffensen, triatlonkonsulent i Hedensted Kommune. DM afvikles i Juelsminde som det absolutte højdepunkt på 3 dages Triathlon Games. Fredag den 23. juni afvikles triatlon som en stafet for firmaer/hold, lørdag den 24. juni gennemføres triatlon som motionsarrangement for børn og voksne, og søndag er det så elitens tur til at dyste ved DM i Triatlon. Da triatlonsporten er blevet så popul

Med julebussen hjem til Hedenstederne20.12.2016 14:23Pressemeddelelse

Tirsdag havde 74 unge med tilknytning til Hedensted Kommune løst billet til en af de to julebusser, som 23. december på langs og tværs af landet sørger for, at de kommer sikkert hjem til jul hos deres familier. De to julebusser kører fra henholdsvis København og Aalborg kl. 10.30 og 11.30 og gør undervejs stop i Odense og Aarhus med afgang kl. 13.10 og 13.20. Begge busser ruller ind foran Hedensted Rådhus kl. 14.30, hvor borgmester Kirsten Terkilsen står klar til at tage imod og ønske dem god jul. Det er typisk unge, som har forladt Hedensted Kommune for at studere i de store studiebyer, som benytter sig af den gratis juletransport på årets helt store hjemrejsedag. Det er andet år, at Hedensted Kommune indsætter julebusser og første gang, at også Aalborg har fundet vej til køreplanen. ”Jeg er utrolig glad for, at så mange unge tager imod vores juletilbud, som bringer dem både hurtigt og sikkert hjem til jul. Vi gør det her i håb om, at de unge, når de har færdiguddannet sig, igen får l