Mearto

Iværksættere har succes med “Hvad er det værd?” koncept på nettet

Del

De to unge iværksættere, Mads Hallas Bjerg og Johan Laidlaw, har med Mearto.com lanceret et online værktøj for private, der vil forstå værdien af og historien bag deres kunst og antikviteter.

Interessen for kunst og antikviteter er stigende i disse år. Utallige tv-programmer tryllebinder seerne hver uge, når jagten på værdifulde genstande sættes ind. Det har fået flere til at interessere sig for, hvad loftet og stuen gemmer af interessante historier.

En gennemgang af tv-programmer på DR og TV2 viser da også, at der er i de seneste 3 år er vist ikke mindre end 14* programmer, der hjælper seerne med at forstå værdien af kunst og antikviteter. Programmerne pryder stadig sendefladen og har nu kørt igennem flere sæsoner.

Populære tv-programmer forplanter sig til interesse online

“Den stigende interesse ses tydeligt i den popularitet, tv-programmer som “Under Hammeren?”, “Skattejagten” “Auktionshuset” og “Krejlerkongen” har opnået. Vi kan se, at denne interesse forplanter sig i research på nettet, og det er en af grundene til, at vi har lanceret et onlineunivers for kunst og antik interesserede i hele verden. Der er en global interesse for vurdering af kunst. Det er således ikke kun i Danmark, at vi går på skattejagt i stuen.” siger Mads Hallas Bjerg

De fleste ønsker en online-vurdering, fordi de er inspireret af livsstilsprogrammer om auktionshuse og genbrugsguld. Nogle er nysgerrige og håber det indsendte er værdifuldt, andre ønsker at forstå værdien, inden de sætter noget til salg, mens nogle vil have en second-opinion på noget kostbart, de er ved at købe.

Se andres vurderinger fra hele verden

www.mearto.com er der tilknyttet eksperter med speciale i alverdens kategorier. Specialisterne vurderer vidt forskellige kunstgenstande og antikviteter hver eneste dag, fra lande som Danmark, Australien, Tyskland, England, Canada og USA. Mearto har indtil nu vurderet over 16.000 emner fra mere end 100 lande.

“Mange vælger at dele deres vurderinger og der er nogle rigtig sjove historier imellem. Så hvis man har set alle afsnit af sit favoritprogram kan man dykke ned i de offentligt tilgængelige vurderinger her.” siger Mads Hallas Bjerg. www.mearto.com/items

 

Kontaktinformation:
Mads Hallas Bjerg, Mearto, 31 31 96 31, mh@mearto.com

Billeder

Information om Mearto

Mearto
Mearto
Njalsgade, 1th Floor, 19,


https://www.mearto.com/

Følg pressemeddelelser fra Mearto

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.