Ishøj Kommune

Italiensk operadrama på det store lærred

Del

Ishøj Bio viser operafilm fra Sydney Harbour en gang i foråret og en gang i efteråret. Den næste i rækken er Rigoletto den 5. maj klokken 19.30

Fra operaen Rigoletto.
Fra operaen Rigoletto.

Inden filmen er der mulighed for spisning fra klokken 18 - denne gang italienske specialiteter. Hertil er der 60 pladser, så du skal være hurtig med at købe spisebilletter.

Drivkraften i Verdis gribende drama Rigoletto er frustrationer, ung kærlighed og skæbne-svanger hævn. Operaen fortæller den tragiske historie om den pukkelryggede hofnar Rigoletto, der kæmper for at skærme sin elskede datter fra virkelighedens skuffelser og sorger. De gode intentioner slår dog grueligt fejl, og Rigoletto må magtesløs se til, at alt han har kæmpet for, styrter i grus.

Smukke melodier og populære arier

Siden premieren i Venedig i 1851 har Rigoletto været en af de mest elskede operaer i repertoiret fyldt med nogle af operahistoriens smukkeste melodier og mest populære arier. Ligesom vores tidligere operafilm er denne version optaget i Sydney. Der synges på italiensk, og filmen har engelske undertekster.

Der er indlagt en pause i filmen, og her får du et glas vin og lidt chips (inkluderet i billetprisen).

Billetter til såvel film som mad koster 150 kr. for film og 150 kr. for mad. Du kan købe billetter i billetsalget hos Ishøj Bio eller på www.ishojbio.dk.

Kontakter

Billeder

Fra operaen Rigoletto.
Fra operaen Rigoletto.
Download
Fra operaen Rigoletto.
Fra operaen Rigoletto.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum