Deloitte

It-sikkerhedsfirmaet Digicure slutter sig til Deloitte

Del

Deloitte opruster på markedet for cybersikkerhed

DeloitteHuset, Weidekampsgade 6, 2300 København S
DeloitteHuset, Weidekampsgade 6, 2300 København S

København, 4. april 2016

Deloitte kan i dag offentliggøre at Digicure, en af Danmarks førende rådgivere inden for it- og cybersikkerhed, slutter sig til Deloitte.

- Vi er utrolig stolte af, at Digicure fremover vil være en del af Deloitte. Der er ingen tvivl om, at truslerne fra cyberspace stiger måned for måned. I dag er alle virksomheder nødt til at beskytte sig mod angreb fra it-kriminelle. Med overtagelsen af Digicure kan vi tilbyde nogle af Danmarks dygtigste specialister, siger leder af Deloitte Enterprise Risk Services Thomas Brun.

Stifter og direktør i Digicure, Jesper Helbrandt, er også glad for at blive en del af Deloitte:

- I Digicure har vi en klar ambition om at bevare vores førerposition på markedet. Som en del af Deloitte får vi adgang til mere end 4.000 specialister i cybersikkerhed i mere end 150 lande. Cyberkrigen er global, så det skal vi også være.

I Deloitte ser man frem til at levere stærkere løsninger til kunderne.

- It- og cybersikkerhed er i dag en integreret del af at levere professionel rådgivning. I vores globale sikkerhedscentre arbejder flere tusind it-specialister døgnet rundt med at afværge cyberangreb og retsforfølge hackere i hele verden. Med Digicure om bord har vi samlet Danmarks stærkeste team, siger Thomas Brun.

Han pointerer samtidig, at det bliver sværere og sværere at beskytte sig mod cyberkriminaltet:

- Kompleksiteten i angrebene stiger hele tiden, og mange virksomheder ved reelt ikke, om de er blevet angrebet. At beskytte sig mod cybertruslerne kræver derfor ikke blot stor viden om it-sikkerhed og trusselsmodeller, men også en opfindsomhed, der matcher hackernes.

Forsvarets Efterretningstjeneste vurderede i januar, at truslen fra cyberspionage og cyberkriminalitet mod danske virksomheder og myndigheder er på det allerhøjeste niveau.

 

Om Deloitte:

Deloitte er Danmarks største revisions- og rådgivningshus. Deloitte Danmark omsatte for 2.564 mio. kr. i det seneste regnskabsår og har mere end 2.400 fuldtidsansatte.

Om Digicure:

Digicure blev stiftet i 2003 af Jesper Helbrandt og har i dag over 30 ansatte. Digicure har hjulpet mange store og mellemstore danske virksomheder med at optimere it-sikkerheden og fjerne sårbarheder, der kan udnyttes af it-kriminelle.

Nøgleord

Kontakter

Kontakt:
Thomas Brun
Tlf. +45 30 93 65 71
tbrun@deloitte.dk

Thomas Brun er partner i Deloitte og leder af Deloitte Enterprise Risk Services

Jesper Helbrandt
Tlf: +45 40 13 00 00
jesper@digicure.dk

Jesper Helbrandt er stifter og CEO hos Digicure

Billeder

DeloitteHuset, Weidekampsgade 6, 2300 København S
DeloitteHuset, Weidekampsgade 6, 2300 København S
Download
Thomas Brun
Thomas Brun
Download

Information om Deloitte

Deloitte
Deloitte
Weidekampsgade 6
2300 København S

http://www2.deloitte.com/dk/da.html

Følg pressemeddelelser fra Deloitte

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Deloitte

Undersøgelse: Mindre danske virksomheder sætter mål – men det halter med strategien13.8.2018 10:12pressemeddelelse

Danske virksomheder med 50-199 medarbejdere er gode til at formulere målsætninger, men er klart udfordret, når de skal formulere og gennemføre strategier, der skal indfri målsætningerne. En smule anderledes ser det ud for de mellemstore virksomheder med mere end 200 medarbejdere. Epinion har for Deloitte undersøgt forholdet mellem mål og midler i de to segmenter og taget temperaturen ud fra virksomhedernes tilgang til vækst, internationalisering og digitalisering.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum