Deloitte

It-sikkerhedsfirmaet Digicure slutter sig til Deloitte

Del

Deloitte opruster på markedet for cybersikkerhed

DeloitteHuset, Weidekampsgade 6, 2300 København S
DeloitteHuset, Weidekampsgade 6, 2300 København S

København, 4. april 2016

Deloitte kan i dag offentliggøre at Digicure, en af Danmarks førende rådgivere inden for it- og cybersikkerhed, slutter sig til Deloitte.

- Vi er utrolig stolte af, at Digicure fremover vil være en del af Deloitte. Der er ingen tvivl om, at truslerne fra cyberspace stiger måned for måned. I dag er alle virksomheder nødt til at beskytte sig mod angreb fra it-kriminelle. Med overtagelsen af Digicure kan vi tilbyde nogle af Danmarks dygtigste specialister, siger leder af Deloitte Enterprise Risk Services Thomas Brun.

Stifter og direktør i Digicure, Jesper Helbrandt, er også glad for at blive en del af Deloitte:

- I Digicure har vi en klar ambition om at bevare vores førerposition på markedet. Som en del af Deloitte får vi adgang til mere end 4.000 specialister i cybersikkerhed i mere end 150 lande. Cyberkrigen er global, så det skal vi også være.

I Deloitte ser man frem til at levere stærkere løsninger til kunderne.

- It- og cybersikkerhed er i dag en integreret del af at levere professionel rådgivning. I vores globale sikkerhedscentre arbejder flere tusind it-specialister døgnet rundt med at afværge cyberangreb og retsforfølge hackere i hele verden. Med Digicure om bord har vi samlet Danmarks stærkeste team, siger Thomas Brun.

Han pointerer samtidig, at det bliver sværere og sværere at beskytte sig mod cyberkriminaltet:

- Kompleksiteten i angrebene stiger hele tiden, og mange virksomheder ved reelt ikke, om de er blevet angrebet. At beskytte sig mod cybertruslerne kræver derfor ikke blot stor viden om it-sikkerhed og trusselsmodeller, men også en opfindsomhed, der matcher hackernes.

Forsvarets Efterretningstjeneste vurderede i januar, at truslen fra cyberspionage og cyberkriminalitet mod danske virksomheder og myndigheder er på det allerhøjeste niveau.

 

Om Deloitte:

Deloitte er Danmarks største revisions- og rådgivningshus. Deloitte Danmark omsatte for 2.564 mio. kr. i det seneste regnskabsår og har mere end 2.400 fuldtidsansatte.

Om Digicure:

Digicure blev stiftet i 2003 af Jesper Helbrandt og har i dag over 30 ansatte. Digicure har hjulpet mange store og mellemstore danske virksomheder med at optimere it-sikkerheden og fjerne sårbarheder, der kan udnyttes af it-kriminelle.

Nøgleord

Kontakter

Kontakt:
Thomas Brun
Tlf. +45 30 93 65 71
tbrun@deloitte.dk

Thomas Brun er partner i Deloitte og leder af Deloitte Enterprise Risk Services

Jesper Helbrandt
Tlf: +45 40 13 00 00
jesper@digicure.dk

Jesper Helbrandt er stifter og CEO hos Digicure

Billeder

DeloitteHuset, Weidekampsgade 6, 2300 København S
DeloitteHuset, Weidekampsgade 6, 2300 København S
Download
Thomas Brun
Thomas Brun
Download

Information om Deloitte

Deloitte
Deloitte
Weidekampsgade 6
2300 København S

http://www2.deloitte.com/dk/da.html

Følg pressemeddelelser fra Deloitte

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Deloitte

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum