ISS Danmark

ISS vil ansætte 1000 flygtninge i Nordamerika

Del

ISS’ engagement gennem projektet Tent Partnership for Refugees giver nye muligheder for mennesker, der er blevet tvangsfordrevet fra deres hjemlande

ISS, en af verdens største servicevirksomheder, vil gennem sit partnerskab med Tent ansætte 1.000 flygtninge eller flere på tværs af sin nordamerikanske forretning med udgangen af ​​2025. Det blev annonceret på Tents U.S. Business Summit on Refugees i New York City, der netop er blevet afholdt.

Programmet sigter mod at reducere barrierer for flygtninge ved at hjælpe dem med at blive integreret gennem uddannelse og beskæftigelse.

”Vi lever i en meget urolig tid, og vi skal alle støtte op, der hvor vi kan. ISS har en over 120-årig arv, hvor mennesker er vores vigtigste fokus, og vi har altid haft et stærkt drive til at gøre en forskel for mennesker og samfund. I dag, hvor vi arbejder globalt for kunder på tværs af mere end 30 lande og har mere end 350.000 medarbejdere, er vores sociale ansvar stadig mere tydeligt. Vi er glade for at støtte dette vigtige initiativ og give muligheder og en chance for stabilitet for så mange mennesker, der flygter fra krig og humanitære katastrofer over hele verden,” siger Margot Slattery, Global Head of Diversity and Inclusion hos ISS.

Tent er en non-profit organisation grundlagt i 2016 af Chobani CEO Hamdi Ulukaya, der har viet sit professionelle virke til at forbedre livet for fordrevne flygtninge. Det består af et netværk af 260 virksomheder, der tilsammen har lovet at ansætte titusindvis af flygtninge.

"Det amerikanske erhvervsliv viser utroligt lederskab, og jeg er så stolt af virksomhederne, inklusive ISS, der står op for flygtninge i dag," sagde Hamdi Ulukaya på topmødet i New York.

"Alle virksomheder, der er med i dette vigtige projekt, vil drage fordel af at byde velkommen til disse hårdtarbejdende, loyale og robuste mennesker - men mit håb er, at dette kun er begyndelsen. Efterhånden som flygtningekriser begynder at forsvinde fra overskrifterne, håber jeg, at virksomheder vil erkende, at ansættelse af flygtninge ikke kun er den rigtige ting at gøre, men også det mest hensigtsmæssige at gøre.”

ISS’ løfte bygger på virksomhedens omfattende globale indsats for at støtte flygtninge. ISS er en del af Sunflower Project, et andet Tent-initiativ, som har en mission om at fremskynde den økonomiske inklusion af ukrainske flygtningekvinder i Europa gennem bedre adgang til beskæftigelse.

Sidste år sluttede ISS sig til Tent Mentoring Refugee Women-initiativet i Europa og forpligtede sig til at vejlede 50 flygtningekvinder i løbet af de næste tre år i Spanien, Frankrig og Holland. Derudover har ISS i Holland været vært for informationssessioner i samarbejde med Refugee Talent Hub. Og i Danmark tilbyder ISS praktikker og mentorordninger til flygtninge.

Kontakter

Kenni Leth, Head of Global PR & Media Relations, +45 5171 4368

Billeder

Information om ISS Danmark

 

Følg pressemeddelelser fra ISS Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ISS Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum