ISS Danmark

ISS valgt til at byde på milliardkontrakt med staten

Del
Bygningsstyrelsen, der er statens ejendomsadministrator, har prækvalificeret ISS og én anden leverandør til at byde på sidste etape (bølge 3) af statens facility management. Den tæller omkring 60 statslige institutioner og har en samlet årlig værdi på ca. 300 mio. kr.

ISS, en af verdens førende servicevirksomheder, er valgt som den ene af to leverandører, der kan byde på at levere services til Bygningsstyrelsens afsluttende udrulningsbølge af statens facility management, den såkaldte bølge 3. Den omfatter blandt andet 14 ministerier, 153 lokationer og mere end 14.000 statslige ansatte fordelt over hele Danmark.

”Vi er rigtig glade for, at ISS er blevet valgt til at byde på denne kontrakt med staten. Vi er allerede leverandør på første udrulning af statens facility management, der tæller 31 statslige institutioner, og de erfaringer fra første udrulning samt vores erfaringer fra vores globale operation vil være en del af vores tilbudsgivning til bølge 3,” siger Thomas Vilsbøll, kommerciel direktør i den danske del af ISS, og uddyber:

”Vi ved, at det er meget vigtigt for Bygningsstyrelsen, at en kommende leverandør til bølge 3 kan levere på tværs af lokationer, til forskellige kundesegmenter og grønne serviceløsninger. Derfor er vi også meget optaget af at sikre en naturlig balance mellem kvalitet, effektivitet og tilfredshed med serviceleverancerne i vores tilbudsgivning.”

”Vi har i over tre år haft et stærkt partnerskab med Bygningsstyrelsen om at levere serviceleverancer med fokus på kvalitet, bæredygtighed og grøn omstilling til de mere end 20.000 daglige brugere, der er omfattet af den første udrulningsbølge af statens facility management. Vi er meget optaget af at sikre et højt serviceniveau til gavn for brugerne, så de kan fokusere på deres kerneopgaver i deres arbejdsdag.”

Bølge 3 er en fortsættelse af det allerede igangsatte arbejde med at implementere statens facility management, der blev besluttet tilbage i 2017, hvor ISS vandt den første udrulning af kontrakten med staten. I den leverer ISS ydelser på tværs af hele landet til 31 statslige institutioner herunder services som kantine, rengøring, intern service, udendørsarealer, sikkerhed, vedligehold og affaldssortering.

Forventningen er, at første etape af statens facility management vil betyde en samlet besparelse i størrelsesordenen 300 millioner kroner i løbet af syv år.

Bygningsstyrelsen forventer at vælge leverandør i november i år, og det forventes at den sidste udrulningsbølge bliver sat i drift i maj 2024 og løber frem til 2031.

Serviceområder i bølge 3:

  • Renhold
  • Forplejning (kantine)
  • Intern Service
  • Udearealer
  • Indvendigt vedligehold
  • Affaldshåndtering
  • Vagt og sikkerhed

Kontakter

Billeder

Information om ISS Danmark

 

Følg pressemeddelelser fra ISS Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ISS Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum