Ishøj Kommune

Ishøjs Frivilligfest var en stor succes

Del

På Frivillig Fredag var frivillige i Ishøj inviteret til fest. De frivillige på det sociale område blev hyldet og anerkendt for deres store indsats med at styrke fællesskaber og netværk

Fredag den 28. september 2018 var cirka 140 frivillige ildsjæle, politikere og medarbejdere samlet på Ishøj Idræts- og Fritidscenter for at hylde de mange initiativer på det frivillige sociale område.

Frivillige fra 32 forskellige foreninger og netværk var repræsenteret til festen.

”Jeg føler mig virkelig anerkendt,” fortæller Lis Daugaard, frivillig i Samtale på Dansk.

”Det er benzin på motoren at få en anerkendelse fra nogen, der ikke nødvendigvis er eller har været med i initiativet. Vi kan sagtens rose hinanden, men det har en kæmpe betydning, at nogen udefra ser os og anerkender os,” fortæller Inger Kirkeby, frivillig og stifter af Samtale på Dansk.

De frivillige gør en forskel

Festen gav de frivillige mulighed for at mødes på kryds og tværs og lære hinanden at kende. Og så skabte festen synlighed omkring de mange gode initiativer på det frivillige sociale område i Ishøj.

”Når man engagerer sig i noget, så går man helhjertet ind i det. Man skal føle, at det gør en forskel for andre, og at det er værdsat. Derfor er det fantastisk at Ishøj Kommune har inviteret alle frivillige til fest,” fortæller Birgit Arnet, formand i Hjerteforeningens lokalafdeling Ishøj/Vallensbæk.

”Frivilligfesten skaber synlighed og sætter fokus på frivilligheden,” fortæller Birthe Christensen bestyrelsesmedlem i Hjerteforeningens lokalafdeling Ishøj/Vallensbæk.

En festlig aften

Udsatterådet, Seniorrådet, Handicaprådet samt Social- og Sundhedsudvalget i Ishøj Kommune er initiativtagerne til frivilligfesten. Formanden for Social- og Sundhedsudvalget Merete Amdisen bød velkommen til frivilligfesten og takkede de mange frivillige for deres gåpåmod og store indsats:

”Det er dejligt at kunne samle så mange ildsjæle, og dem vil jeg give en ganske særlig tak. De frivillige er vigtige medspillere i vores fælles lokalsamfund, og deres indsats kan ikke - og skal ikke - gøres op i kroner og øre. De frivillige kan noget, som vi ikke kan som ’kommune’. Det er noget helt særligt, som opstår, når kontakten bliver frivillig - fra menneske til menneske.”

Aftenen bød også på middag, filmvisning og musikalsk underholdning fra Malene Mortensens Jazz kvartet.

Kontakter

Merete Amdisen,
Formand, Social og Sundhedsudvalget i Ishøj Kommune
29 43 30 12
mem@ishoj.dk

Ane Katrine Jensen,
Udviklingskonsulent i Ishøj Kommune
43 57 76 22
akaje@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum