Ishøj Kommune

Ishøjs cyklister er blandt Danmarks gladeste

Del

Cyklisterne er særdeles glade for at køre rundt i Ishøj, viser en ny, stor undersøgelse

En landsdækkende undersøgelse foretaget af analysevirksomheden Megafon viser, at cykli-sterne i Ishøj er blandt Danmarks mest tilfredse.

Undersøgelsen laves hvert år og ser på forholdene for cyklister i de danske kommuner. I den seneste undersøgelse fra i år ligger Ishøj på en andenplads.

”Det er meget, meget flot – den andenplads er jeg meget stolt af. Især fordi det er vores egne, lokale cyklister, som har vurderet. Det betyder ekstra meget, når rosen kommer fra vores egne borgere,” siger Ole Bjørstorp, borgmester i Ishøj Kommune.

Ishøj får høje karakterer

For at kunne lave undersøgelsen har Megafon interviewet omkring 150 cyklister fra de kommuner, som deltager i undersøgelsen.

Cyklisterne er blevet spurgt ind til en række forskellige forhold, som har særlig betydning for deres dagligdag som cyklister – bl.a. tilfredsheden med cykelstierne, muligheden for at komme frem i trafikken og trygheden ved at færdes som cyklist.

Resultatet fra Ishøj viser, at cyklisterne her giver kommunen høje karakterer på så godt som alle punkter.

”Jeg tror, at vores fine placering især skyldes en kombination af god infrastruktur – bl.a. en stort netværk af cykelstier – og at Ishøj er en dejlig by med gode muligheder for at cykle rundt i naturen,” siger Poul Rikardt Jørgensen, formand for Teknik- og Bygningsudvalget i Ishøj Kommune.

Mere lys – mere tryghed

Selvom Ishøj ligger i top blandt de mest cyklist-venlige kommuner, giver den nye undersøgelse dog ikke anledning til at hvile på laurbærbladene.

Kommunen er allerede gået i gang med at forbedre vilkårene yderligere for cyklisterne – blandt andet ved at udskifte den gamle belysning i kommunens tunneler med nye, moderne LED-belysning, som vil oplyse tunnelerne endnu bedre i alle døgnets timer.

Håbet er, at de oplyste tunneler vil gøre cyklisterne mere trygge ved at bevæge sig rundt på Ishøjs cykelstier.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum