Ishøj Kommune

Ishøj Synger – sange af Sebastian

Del

Efter succesen med Kim Larsens sange på programmet hylder Ishøj Synger endnu en dansk nationalskjald til månedens fællessang på Ishøj Kulturskole onsdag d. 30. oktober kl.19

Denne gang er det Sebastian og hans store bagkatalog af kendte sange, der skal hyldes ved fællessang af sangglade Ishøj-borgere. Kom og syng med på bl.a. Vårvise og Romeo.

Trubaduren Sebastian har i årtier henrykket os med sin markante stemme, sin guitar og sine lyriske tekster og melodier – fuld af historiefortælling for både store og små.

Hvem kan ikke nynne med på eventyrlige musicalhits som Hodja fra Pjort, Ronja Røverdatter og Fuld af nattens stjerner, børne-tv-klassikeren Nana, gennembrudshittet Når lyset bryder frem eller blive berørt af mere eftertænksomme sange som Stille før storm.

Alle er velkomne – det er gratis at deltage i Ishøj Synger og kræver ingen tilmelding.

For yderligere information se ishojkulturskole.dk.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum