Ishøj Kommune

Ishøj Synger Kai Normann Andersens sange

Del

’Ishøj Synger’ følger op på sidste sæsons succes med Kai Normann Andersens sange på programmet onsdag d. 26. februar kl. 19

Ishøj Synger på Ishøj Kulturskole.
Ishøj Synger på Ishøj Kulturskole.

Næste gang kan du i ’Ishøj Synger’ være med til at synge Kai Normann Andersens skønne og iørefaldende melodier. Selv om sangene efterhånden har en del år på bagen, kan mange stadig nynne med på sange som ’Musens sang’, ’Man binder os på mund og hånd’ og ’Den allersidste dans’. Kom og vær med til at synge et udvalg af de mest kendte Kai Normann Andersen sange og andre dejlige sange fra nær og fjern.

Fællessang ved biblioteket

Hvis du har lyst til mere fællessang, så slut dagen af ved at synge dig glad med danske sange hver torsdag i marts og april kl. 17 – 17.15 (på nær 2. og 9. april) på Bibliotekstorvet i Ishøj By Center. Her arrangerer Ishøj Kulturskole fællessang for alle med sanger og musiker Peter Bom.

Om Ishøj Synger

Ishøj Synger er Ishøj Kulturskoles tilbud til alle borgere i Ishøj, som har lyst til at mødes og synge sammen med andre. Der synges sange fra nær og fjern - fra Højskolesangbogen til moderne rytmiske sange samt kanons og andre sangaktiviteter.

Ishøj Synger er gratis og kræver ingen tilmelding.

For yderligere information se www.ishojkulturskole.dk

Kontakter

Billeder

Ishøj Synger på Ishøj Kulturskole.
Ishøj Synger på Ishøj Kulturskole.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum