Ishøj Kommune

Ishøj skærper de politiske visioner

Del

Med seks nye, gennemarbejdede politikker vil Ishøj Kommune være mere politisk strømlinet

Nu bliver det lettere for borgerne i Ishøj at få et samlet overblik over kommunens politiske visioner og ambitioner.

Ishøj Byråd har nemlig vedtaget seks politikker, som tilsammen beskriver de overordnede politiske retningslinjer for, hvordan kommunen skal arbejde med sine største velfærdsområder.

Arbejdet med at samle kommunens politikker i seks hovedområder udspringer af et politisk ønske om at få et mere samlet overblik.

Sidste år besluttede byrådet, at kommunens mange politiske styredokumenter skulle revideres og samles i et færre antal overordnede politikker.

”Vi kunne konstatere, at vi efterhånden havde over 20 forskellige politikker, hvoraf nogle var meget overordnede og andre meget konkrete. Vi vurderede derfor, at det var på tide, at vi forenklede og samlede det hele, og det har vi gjort nu med de seks hovedpolitikker,” siger Ishøjs borgmester, Ole Bjørstorp.

”Det bliver en spændende proces”

Forud for vedtagelsen af de nye politikker er gået en lang proces, hvor byrådet har haft en livlig debat om de nye politikker.

Desuden har kommunen afholdt en række arrangementer for de personer og grupper, som bliver berørt af de forskellige politikker.

Fx har kommunens ansatte og borgere være inviteret til møder og workshops, hvor de har haft mulighed for at drøfte politikkerne og komme med indspark og ønsker.

”Det er både godt og vigtigt, at vi har haft borgere, foreninger og interesseorganisationer med i ud-viklingen af politikkerne. Det giver en bredere opbakning til de politiske retninger, som vi nu har stukket ud. Jeg tror, at det bliver en spændende proces, når vi nu skal i gang med at realisere de mange ambitioner, som ligger i politikkerne,” siger Ole Bjørstorp.

Ishøjs nye hovedpolitikker kan læses online og downloades på www.ishoj.dk/hovedpolitikker

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum