Ishøj Kommune

Ishøj Erhvervspris: Nomineringen er åben

Del

Kender du en lokal erhvervsdrivende, som har gjort det ekstra godt i år? Ishøj Er-hvervsforening uddeler Ishøj Erhvervspris til maj

Jan Beyer fra Beyer Teknik ApS modtog Ishøj Erhvervspris 2017.
Jan Beyer fra Beyer Teknik ApS modtog Ishøj Erhvervspris 2017.

Ishøj Erhvervspris uddeles for at hædre en lokal virksomhed for sin indsats i lokalområdet, hvad enten det er i form af forskønnelse, skabelse af arbejdspladser eller lokalt engagement. Nu kan Ishøjs borgere og virksomheder indstille lokale Ishøj-virksomheder til erhvervsprisen 2018.

Ishøj Erhvervspris uddeles af Ishøj Erhvervsforening, der er samlingspunkt for hele kommunen og dækker virksomheder i alle størrelser både i og udenfor erhvervsområderne.

Ishøj Erhvervspris overrækkes af borgmester Ole Bjørstorp ved Ishøj Erhvervsforenings årsmøde onsdag den 30. maj.

Sådan indstiller du din virksomhed

Alle er velkomne til at indstille virksomheder i Ishøj til at modtage erhvervsprisen. For at komme i betragtning til prisen, skal virksomheden opfylde mindst et af følgende krav:

  • Renoveret eller bygget til, så erhvervsområdet ser bedre ud
  • Arbejdet særligt for varetagelse af områdets interesser
  • Aktivt skabt bedre samarbejde mellem lokale virksomheder
  • Skabt flere nye lokale arbejdspladser.

For at indstille en virksomhed, skal du blot sende en mail med begrundelse til erhvervskontoret@ishoj.dk senest den 7. maj 2018.

Sidste års modtager Beyer Teknik ApS

I 2017 blev Ishøj Erhvervspris tildelt Beyer Teknik ApS. For Jan Beyer var det et bevægende øjeblik, da han skulle på scenen for at modtage prisen. Borgmester Ole Bjørstorp, som overrakte erhvervsprisen på årsmødet, gav Jan Beyer disse rosende ord med på vejen: ”Med evnen til at spille på alle tangenter for at drifte sin virksomhed, er Jan Beyer indbegrebet af det at være selvstændig. Jan Beyer har med altid positiv tilgang, ambitiøst udviklet sit firma, skabt vækst og vist, at han brænder for sit erhverv.”

Tidligere vindere af Ishøj Erhvervspris tæller blandt andet Snedkerfirmaet Ivan Madsen ApS, Nørmark Privathospital, Tempo Bådsalg A/S og Leon Petersen VVS A/S.

Læs mere om arrangementet på Ishøj Erhvervsforenings hjemmeside: www.ishojerhverv.dk

Kontakter

Anja Vorm Andersen, turist & erhvervschef i Ishøj Kommune, tlf. 43 57 72 08 eller ava@ishoj.dk

Billeder

Jan Beyer fra Beyer Teknik ApS modtog Ishøj Erhvervspris 2017.
Jan Beyer fra Beyer Teknik ApS modtog Ishøj Erhvervspris 2017.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum