Ishøj Kommune

Ishøj Bibliotek holder musikalsk legestue for de små

Del

Syng, spil, leg og dans! Kom til et hyggeligt arrangement med musik og bevægelse for de små lørdag den 17. marts kl. 10.15-11 på Ishøj Bibliotek

Der skal synges, danses, laves fagter, spilles på tromme og meget mere, når musiklærer Hanne Mørkenborg fra Ishøj Musik- og Kulturskole afholder Musikalsk Legestue på Ishøj Bibliotek.

Arrangementet er rettet mod små børn fra to til fem år, der har lyst til at lege og samtidig blive udfordret musikalsk og motorisk. Forældre, bedsteforældre eller søskende er velkomne til at deltage og få en fælles oplevelse.

Deltagelse er gratis, og tilmelding sker via Kulturskolens hjemmeside på www.ishojkulturskole.dk.

Hanne Mørkenborg har en diplomeksamen i klaver fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København. Udover klaver underviser Hanne også børn i EM (elementær musikopdragelse) samt i Babymusik.

Det næste Musikalsk Legestue-arrangement finder sted lørdag den 14. april kl. 10.15-11 på Ishøj Bibliotek.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum