Ishøj Kommune

Irsk musik i Ishøj Kultur Café

Del

Den levende musikalske tradition, som refererer til genren ’Irsk Traditionel Musik’, har en lang og fascinerende udvikling. Det kan du blive meget klogere på den 23. november, når bandet ’Tradish’ optræder i Ishøj Kultur Café kl. 20

Tradish.
Tradish.

Tradish blev dannet i 2009 og udgav kort efter deres første album ’Beyond the Border’. Dette var kimen og spiren til nogle efterfølgende travle år med turneer og koncerter i ind- og udland. På deres rejser har de mødt mange nysgerrige musiknydere og –ydere på den levende europæiske folkscene. Møderne med publikum og andre musikere har givet næring og inspiration, og deres seneste album ’Roots and Shoots’ er et resultat af denne udveksling.

Bandet består af John Pilkington (vokal, guitar, bouzouki, step), Louise Ring Vangsgaard (violin, bratsch, vokal) og Brian Woetmann (bodharan, percussion, vokal, step). Navnet er Trad- på grund af en dyb respekt for den stærke og alsidige irske musiktradition, og –ish, fordi de er en del af den levende tradition, som er i konstant bevægelse, søgende efter nye retninger, åben for nye idéer og nysgerrig efter nye inspirationer. Tradish har erfaring med at spille alt fra små pub-sessions til store festivalgigs, og derfor appellerer de ikke kun til det irske hardcore trad-publikum, men rammer også folk, der ikke normalt lytter til folkemusik.

Rejsen

De tre musikere i Tradish tager os med på en rejse, hvor brændstoffet hentes fra træets rødder og betragtninger af folks liv lige nu. Det starter med en vild nat igennem den vestirske by Galway til nogle af de steder, hvor levende irsk musik i øjenhøjde er velkommen og elsket. Musikken ender selvfølgelig trygt hjemme igen, der hvor musikken og historien startede.

Vil du også med på rejsen, så køb en billet på ticketmaster.dk/ikc eller i billetsalget i Ishøj Kultur Café. Prisen er nede på 110 kr. og 90 kr. for medlemmer af KulturCaféens Venner.

Kontakter

Ishøj Kultur Café, tlf. 43 54 55 11

Billeder

Tradish.
Tradish.
Download
Tradish.
Tradish.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum