Coop Danmark A/S

Irmas kunder tilbydes nu salater dyrket med vertical farming.

Del

Som de første i Danmark bliver det nu muligt for københavnerne at smage salater, der er dyrket ved hjælp af såkaldt vertical farming. Det indebærer en langt mere bæredygtig produktion, helt uden brug af pesticider og med minimal brug af vand og transport.

For godt et år siden introducerede Irma i samarbejde med den tyske specialist i vertical farming, Infarm, friske krydderurter, der groede færdigt direkte i butikkerne.Infarm står bag et banebrydende koncept, der gør, at man kan dyrke grøntsager i specielle skabe.

Succesen med krydderurter har været så stor, at Irma og Infarm nu tager næste skridt, som Crystal Salat og Salat Trio. De kommer nu til salg i 35 af Irmas største butikker i København.

Med den seneste lancering af vertikalt dyrkede grøntsager, fortsætter vi udviklingen af vores samarbejde med Infarm, og udbreder bæredygtighed og kvalitet til vores kunder. De har taget godt imod produkterne det seneste år, netop fordi de lever op til kravene om bæredygtig produktion og god smag,” siger konst. kædedirektør Rikke Wolff, Irma.

“Infarm’s mål er at gøre lokalt producerede friske og bæredygtige produkter tilgængelig for alle over alt. Derfor har samarbejdet med Irma og Coop fra starten været en milepæl for Infarm i Norden, og vi glæder os til at udvide vores produktion i Danmark og udvalget til de danske kunder,” siger direktør Daniels Kats, Infarm.

Samarbejdet mellem Irma og Infarm begyndte i slutningen af 2019. I 2020 åbnede Infarm en større produktion i Høje Tåstrup. Her bliver planterne sået, hvorefter de transporteres til Irma med el-biler for at gro færdig direkte I butikkerne. Infarm forbruger 95 procent mindre vand, 90 mindre transport og nul procent pesticider og kemikalier. Firmaet er grundlagt i Berlin i 2013 og samarbejder med en række af verdens førende supermarkedskæder, bl.a. Whole Foods, Marks & Spencer og Carrefour i en lang række lande.

Yderligere information: 

Konceptchef Michael Nielsen, Irma, 52213621

Konst. kædedirektør Rikke Wolff, Irma, 52213103

Infarm

press@infarm.com

https://www.infarm.com/

https://www.instagram.com/infarm/

https://de.linkedin.com/company/infarm-wearetheinfarmers

Billeder

Information om Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund

43864386

Følg pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

I år varer nytår lige til påske29.3.2021 10:35:00 CEST | Pressemeddelelse

Caviar til 429 kr. for 50 gram, østers, krogmodnet oksekød, eksklusivt dansk lammekød og andre luksus-delikatesser. Det er nemlig nogle af de varer, Irma har på tilbud op til påske. Det viser, at danskerne de seneste måneder har ændret indkøbsvaner, så der er blevet bedre plads til den lille luksus. Irmas tilbudsavis til påske er derfor tilrettelagt under mottoet: Nytårsaften varer lige til påske. ”Vi er jo i en tid, hvor der desværre ikke er de store oplevelser på programmet, så vil vi gerne forkæle de aller nærmeste og dem vi elsker, med en lille luksus f.eks. i form af en smagsoplevelse,” siger konst. kædedirektør i Irma, Rikke Wolff. ”Til nytår så vi et langt større salg af luksusvarer, end vi har set tidligere. Derfor har vi i år skruet op til påske for de bedste varer,” siger Rikke Wolff. Det er de større Irma-butikker med egne slagterafdelinger, der har alle de luksusvarer, der normalt ikke sælges i supermarkeder. Det betyder, at de cirka 50 mindre Irma-butikker, der også holder

Fakta Ebeltoft kåret til Årets Butik26.3.2021 11:46:49 CET | Pressemeddelelse

Blandt de 359 Fakta butikker, er Fakta Ebeltoft i dag blevet kåret til Årets Butik 2020. ”Med enkle midler har butikschef Paw Henriksen og team formået at løfte kundeoplevelsen markant,” siger kædedirektør Thomas Nielsen ”Det er blevet en flottere, mere overskuelig og inspirerende butik, og det har vi kunnet konstatere i en markant forbedring af kundetilfredsheden, omsætningen og resultatet,” siger Thomas Nielsen Fakta Ebeltoft er en af de relativt få butikker i kæden, der er ejet af en lokal, selvstændig brugsforening – i dette tilfælde Kvickly Ebeltoft. Paw Henriksen har ledet butikken siden 2019. ”Butikken er et mønstereksempel på et godt samarbejde mellem brugsforeningen - direktør Jens Friis, Kvickly Ebeltoft – kædeledelsen – her salgschef Keld Larsen, Fakta – og butikkens leder, Paw Henriksen. Derfor står butikken som et forbillede i kæden for et stærkere samarbejde i Coop familien,” siger Thomas Nielsen. Med kåringen til Årets Butik 2020 følger en check på 10.000 kr. Yderligere

Danskere med til at kåre verdens bedste kaffe26.3.2021 00:00:00 CET | Pressemeddelelse

Ligesom kokkeverden har Bocuse d´Or, så har kaffeverden Cup of Excellence. Her bliver årets bedste kaffe fra de førende kaffeproducerende lande bedømt af verdens førende kaffe-eksperter. To af dem er danske, nemlig Coops kaffeambassadør Søren Sylvest, og adm. direktør for Coffee Collective, Peter Dupont. Det foregår her i foråret 2021 i København, hvor der åbner Global Coffee Center, som et af i alt 14 på verdensplan. Det er et kaffe-laboratium hvor erfarne internationale dommere cupper og evaluerer finalefeltet i en kaffenations Cup of Excellence kaffe, som regnes for årets bedste kaffe. De allerbedste kaffer, som lander en gennemsnits score over 87 point (100 point skala), kvalificeres til on line auktion som nyder stor international opmærksomhed fra kafferisterier. I 2020 blev Cup of Excellence kaffe på auktioner solgt til en gennemsnitspris, der var 20 gange højere end noteringen på grøn kaffe. ”Formålet er grundlæggende at fremme bedre kaffe og derigennem styrke økonomien hos de d

Coop365 nr. 1 på liste over mest nyskabende mærker19.3.2021 00:00:00 CET | Pressemeddelelse

Kunderne har udpeget Coop 365 som nr. 1 på nyskabende indenfor dagligvarer. Det er analysefirmaet AIM Create, der netop har offentliggjort sin årlige brand Focus-måling, hvor forbrugerne vurderer 49 mærker i dagligvarehandlen. I årets måling topper Coop365 denne liste på parameteren ”Nyskabende”. Coop365 er en serie af ansvarlige varer i Fakta og på Coop.dk MAD. Den har de seneste år været en salgsraket, som f.eks. har drevet en meget stor stigning i salget af økologiske varer i Fakta. Men det er nu også navnet på helt ny kæde. ”Forbrugernes positive opfattelse af 365-brandet været en stærk inspiration for os i navngivningen af vores nye kæde af lavprissupermarkeder, og det er glædeligt at eksterne målinger bekræfter den styrke og vitalitet, vi også selv har konstateret omkring 365-varekonceptet,” siger koncerndirektør Jens Visholm, Coop. Coop365 blev skabt som et nyt varekoncept til fakta-kæden med fokus på økologi og fravalg af skadelig kemi til særdeles attraktive priser - og er nu

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum