Coop Danmark A/S

Irmas engelske muffins er tilbage!

Del

Pressemeddelelse fra Irma

En klassiker genopstår. English Muffins er tilbage på den københavnske madscene ̶ og som en sprød relanceret nyhed i Din Irma.

Måske kender du den lette, sprøde følelse af at sætte tænderne i en English Muffin? Især hvis muffinen har fået lidt ekstra kærlighed; ristet på panden og vristet op med gaffel for give de velkendte, knasende ”nooks and crannies”, der for foodies er kendetegnet på en god English Muffin …?

De seneste år har den traditionelle engelske muffin været en saga blot i Irma. Til stor ærgrelse for mange af Irmas kunder, der, siden muffinen udgik af sortiment, har efterspurgt den i et omfang, vi næppe har oplevet tidligere.

Muffinen er blevet hype som aldrig før. Ude i verden, på fancy restauranter - og herhjemme, hvor morgenmaden med nye ingredienser og retter er blevet det nye sort. Morgenens højdepunkt og dagens spændende måltid.

Derfor er det med stor glæde, vi nu – endnu en gang – byder English muffins velkommen i Irmas køledisk.

Den nye muffin fra bageriet Jalm&B er en klassisk, men moderne, English Muffin, der lanceres eksklusivt i Irma. Muffinen er økologisk og uden tilsætningsstoffer og skal derfor findes på køl i din Irma.

Prøv den som den traditionelle ”Eng­lish Breakfast Muffin” smurt med marmelade eller smør - eller i en mere dristig udgave som morgenmadsburger med hele ’svineriet’, som sand­wich med laks eller i en version med Eggs Benedict.

Jalm&Bs English Muffin sælges eksklusivt i Irma fra uge 41. En pose med fire muffins koster KR . 32,00 / 260 g. Kg-pris KR. 123,07.

 

For mere info om Irmas English Muffin, kontakt kategorichef for ferskvarer i Irma Max Schellenbauer på mob. 5159 3852

Se mere på Irma.dk/broed/engelske-muffins.

Information om Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund

4386 4468

Følg pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Irma går i gang med en stor omstilling til urban kæde28.2.2018 09:00pressemeddelelse

I forbindelse med Irmas nye strategi ”Det Urbane Irma 2018-2022”, som koncentrerer sig om at gøre mere for de københavnske kunder, lukker kæden en række butikker.(”Urban” er defineret som Storkøbenhavn, Nordsjælland og der hvor Københavnerne opholder sig i fritiden og kører hen, når de har fri fra arbejde.) Det er butikker, der dels ikke passer ind i den nye strategi, dels giver underskud. Og som det derfor ikke giver mening at investere mange penge i. ”Irma skal være noget særligt, og vi tror ikke på, at vi kan være noget særligt for alle. Derfor har vi valgt at koncentrere os om de kunder, der i særlig grad går op i henholdsvis økologi, dyrevelfærd, vegetar- og plantebaseret fødevarer, i livsnydelse og madglæde samt nye varer. Det er kunder, der primært findes i København og andre storbyer, og derfor koncentrerer vi kræfterne her,” siger Irmas direktør, Søren Steffensen. Til gengæld vil kendte og klassiske Irma-varer i fremtiden komme til salg i andre kanaler: I Kvickly og SuperBrugs

Irma går fra kun at være supermarked til også at være det urbane madhus28.2.2018 08:15pressemeddelelse

”Vores nysgerrighed skaber madglæde og en bedre verden.” Under denne overskrift går Irma nu i gang med en af de mest omfattende forvandlinger i kædens 132 årige historie. ”Irma risikerer at blive ligegyldig, hvis ikke vi gør noget. Kunderne skal opleve, at Irma i praksis lever op til det, vi er kendt for: At være først, at være fræk, at være frontløberen i dansk dagligvarehandel. Med de forandringer, der er i danskernes vaner og ønsker, skal et moderne Irma se anderledes ud i fremtiden,” siger direktør Søren Steffensen, som står bag strategien ”Det Urbane Irma 2018-2022”. Kæden vil blive koncentreret om Storkøbenhavn – og andre metropoler. Målgrupperne er nemlig dem, der er relativt flere af her. Det er ”Idealisterne”, der går op i dyrevelfærd, økologi, vegetar- og plantebaseret mad og en bedre verden. Og det er ”Madelskerne”, der går op i smagen og madglæden. Fælles for dem er nysgerrigheden, og det er den, der er det centrale i det nye Irma. Med planen følger en omfattende investerin

Irma vil gøre en dansk klassiker til årets Valentin-hit12.2.2018 08:10pressemeddelelse

Onsdag den 14. februar er det Valentinsdag. I den anledning har Irma lagt hovederne i blød for at komme med det bedste bud til den moderne, urbane forbruger. Svaret har man nu fundet: Hjerter i flødesauce. Men selvfølgelig ikke en ordinær version af denne danske klassiker. Sammen med de to kokke Steve Momsen og Rasmus Kampmann har Irma udviklet en særlig udgave, som kombinerer kvalitetsråvarer med solidt håndværk og den særlige henkogningsteknik, hvor der med simpelt undertryk skabes en forlænget holdbarhed. Tilberedt af kød fra dyr, der har haft et ordentligt liv, økologiske mælkeprodukter og masser af friske, sunde grøntsager. ”Det er faktisk moderne at spise klassiske danske retter igen, men de skal have nye kvaliteter og vores version er rigtig slowfood med masser af smag og kærlighed, og derfor skabt til at glæde en, man holder af på denne særlige dag,” siger Max Schellenbauer, innovationschef i Irma. Sælges i glas med mad til to personer for 134 kr., som man kan give et personlig

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum