Coop Danmark A/S

Irmas engelske muffins er tilbage!

Del

Pressemeddelelse fra Irma

En klassiker genopstår. English Muffins er tilbage på den københavnske madscene ̶ og som en sprød relanceret nyhed i Din Irma.

Måske kender du den lette, sprøde følelse af at sætte tænderne i en English Muffin? Især hvis muffinen har fået lidt ekstra kærlighed; ristet på panden og vristet op med gaffel for give de velkendte, knasende ”nooks and crannies”, der for foodies er kendetegnet på en god English Muffin …?

De seneste år har den traditionelle engelske muffin været en saga blot i Irma. Til stor ærgrelse for mange af Irmas kunder, der, siden muffinen udgik af sortiment, har efterspurgt den i et omfang, vi næppe har oplevet tidligere.

Muffinen er blevet hype som aldrig før. Ude i verden, på fancy restauranter - og herhjemme, hvor morgenmaden med nye ingredienser og retter er blevet det nye sort. Morgenens højdepunkt og dagens spændende måltid.

Derfor er det med stor glæde, vi nu – endnu en gang – byder English muffins velkommen i Irmas køledisk.

Den nye muffin fra bageriet Jalm&B er en klassisk, men moderne, English Muffin, der lanceres eksklusivt i Irma. Muffinen er økologisk og uden tilsætningsstoffer og skal derfor findes på køl i din Irma.

Prøv den som den traditionelle ”Eng­lish Breakfast Muffin” smurt med marmelade eller smør - eller i en mere dristig udgave som morgenmadsburger med hele ’svineriet’, som sand­wich med laks eller i en version med Eggs Benedict.

Jalm&Bs English Muffin sælges eksklusivt i Irma fra uge 41. En pose med fire muffins koster KR . 32,00 / 260 g. Kg-pris KR. 123,07.

 

For mere info om Irmas English Muffin, kontakt kategorichef for ferskvarer i Irma Max Schellenbauer på mob. 5159 3852

Se mere på Irma.dk/broed/engelske-muffins.

Information om Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund

4386 4468

Følg pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum