Coop Danmark A/S

Irma inviterer til kæmpe madmesse

Del

I weekenden den 12. – 13. marts inviterer Irma sine kunder og andre interesserede til Mad & Glæde messe i Øksnehallen.

I weekenden den 12. – 13. marts inviterer Irma sine kunder og andre interesserede til Mad & Glæde messe i Øksnehallen. Her får man en unik mulighed for at møde menneskene bag de kendte varer i Irma, høre en række af Danmarks største gastronomiske navne og smage på masser af mad og gode vine.

”Vores kunder er meget optagede af, hvor deres varer kommer fra og interesserede i at høre historien bag. Det er baggrunden for, at vi sidste år for første gang forsøgte os med Mad & Glæde. Det blev en kæmpe succes, hvor vi nærmest blev løbet over ende. Derfor er vi glade for at vende tilbage med en endnu større messe,” siger kædedirektør for Irma, Jesper Uggerhøj.

På messen vil der være oplæg med en række af Danmarks største gastronomiske profiler, f.eks.: James Price, Morten Heiberg, Adam Aamann, Claus Holm, Thomas Hermann, Thomas Rode og Mette Blomsterberg.

På ikke færre end 100 forskellige stande bliver det muligt at møde menneskene bag varerne i Irma – og få masser af smagsprøver.

For børnene er der igen aktiviteter, som sidste år var et af messens helt store tilløbsstykker. Den kendte GoCook bil er kørt ind i Øksnehallen, hvor den danner rammen om en madskole for de mindste, hvor de kan lære at lave deres helt egen pizza og tricks til madlavning, der giver lyst til at prøve kræfter i køkkenet.

For de voksne er der også en række workshops og vinsmagninger.


Billetter købes online på https://irma.dk/madglæde2016

For voksne er prisen 150 kr., børn under 12 år har gratis adgang sammen med voksne.  Når du indløser din billet, får du en goodiebag at bære dine lækkerier med hjem i.  

Læs mere om Mad & Glæde: https://irma.dk/madglæde2016

Kontakter

Yderligere information: Kædedirektør Jesper Uggerhøj, 2680 0618

Redaktionen er meget velkommen til at besøge messen. Adgangskort kan rekvireres via: jens.juul.nielsen@coop.dk

Links

Information om Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund

4386 4468

Følg pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Coop.dk Shopping åbner ny online bogbutik6.9.2017 12:00pressemeddelelse

Onsdag den 6. september slår Coop.dk Shopping dørene op til en ny online bogbutik, hvor danskerne kan gå på opdagelse i alt fra bestsellere, krimier og biografier til børnebøger, fagbøger, kogebøger og rejsebøger. Butikken er ifølge Peter Gram Møller, kommerciel direktør i Coop.dk Shopping, et naturligt led i udviklingen af Coop.dk Shoppings overordnede strategi om, at være danskernes foretrukne online shoppingcenter. - Den fysiske bog er langt fra udkonkurreret af e-bøger og netlydbøger, udtaler Peter Gram Møller. - Det oplever vi i Coops fysiske butikker som Kvickly og SuperBrugsen. Ifølge Bog- og Litteraturpanelets seneste årsrapport, ”Bogen og litteraturens vilkår 2016”, som blev offentliggjort i september 2016, har boghandelen oplevet stærk konkurrence fra supermarkederne og internethandlen og det er denne tendens Coop.dk Shopping tapper yderligere ind i. Ifølge rapporten er produktionen af trykte bøger generelt stigende og fx er ny dansk skønlitteratur steget med mere end 50 % si

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum