Coop Danmark A/S

Irma indleder partnerskab med Mødrehjælpen

Del

Fremover går Irmas pantdonation ubeskåret til Mødrehjælpen, der har en helt særlig plads hos Irmas medlemmer. Derfor faldt valget på Mødrehjælpen og dens støtte til udsatte familier, da medlemmerne fik mandat til at vælge ny modtager af Irmas pantdonation.

Alle familier kan komme i en sårbar situation, men det er langt fra alle, der har nogen at række ud til, når krisen kradser eller tilværelsen slår knuder. Og det kan få alvorlige konsekvenser, hvis forældre ikke får hjælp til at komme på fode igen og dermed skabe en tryg ramme for deres børn.

Derfor indgår Irma nu et nyt partnerskab med Mødrehjælpen, hvor blandt andet Irmas pantdonation fremover går til udsatte børn og familier.

Alle børn fortjener en god barndom

Samarbejdet mellem Irma og Mødrehjælpen sker efter, at Irmas medlemmer på Irmas madmesse i foråret blev kunne vælge, hvilken organisation pantdonationen skal støtte. Valget faldt på Mødrehjælpen, der med donationen giver flere forældre mulighed for at skabe en tryg ramme om deres børns barndom.

”Hos Irma synes vi, at alle børn fortjener en god barndom. Og jeg er rigtig glad for, at Irmas medlemmer har valgt, at pengene fra kundernes pantdonation nu skal gå til Mødrehjælpen, som vi i forvejen har haft et godt samarbejde i forhold til vores tidligere julekampagne. Mødrehjælpen bidrager i den grad til, at flere børn får en bedre start på livet, ” siger Søren Steffensen, direktør hos Irma.

En uvurderlig støtte

Partnerskabet løber indtil videre over to år, og målet er at indsamle mere end en million kroner til Mødrehjælpens rådgivning. I den periode går alle pantdonationer ubeskåret til Mødrehjælpens arbejde.

Udover pantdonationer støtter Irma Mødrehjælpens Julehjælp ved salg af magasinet Krydderiet op til jul. Irma støtter også med salget af indkøbsnet designet af kunstneren HuskMitNavn, og samlet set er det en støtte, der kan mærkes.

”Det er en stor hjælp, at vi kan støtte flere familier, der ikke har andre steder at gå hen. Vi er stolte over, at Irma har valgt Mødrehjælpen som partner,” siger Mads Roke Clausen, direktør i Mødrehjælpen.

Mødrehjælpen giver flere end 5.500 børn i 2.500 familier økonomisk hjælp, så de kan holde en god jul.

For mere information, kontakt Søren Steffensen, direktør i Irma, mob. 5221 2801 eller Mads Roke Clausen, direktør hos Mødrehjælpen, mob. 3345 8630. Se også Irma.dk/pant

 

 

Fakta om Mødrehjælpen

Mødrehjælpen er en privat humanitær organisation, der rådgiver og støtter børnefamilier og gravide gennem professionel rådgivning og behandling. I Mødrehjælpen rådgiver fagspecialister om alt fra skilsmisse, samvær, vold og økonomi til tvivl om abort. I 2016 bistod Mødrehjælpen med 8.600 rådgivninger til gravide og forældre i rådgivningshuse, over telefonen eller på chat.

Information om Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund

4386 4468